Home TOP NEWS «Να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα»

«Να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα»


Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε το τμήμα καλαθόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου. Λέχθηκαν οι στόχοι της ομάδας από τον επικεφαλής του τμήματος, τον προπονητή και τον αρχηγό. Φετινός στόχος είναι να παρουσιαστεί η ομάδα μας ανταγωνιστική και να μην είναι κομπάρσος, ενώ παράλληλα η ακαδημία του τμήματος να αναπτυχθεί και να έρθουν περισσότερα παιδιά. Μακροπρόθεσμος στόχος είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ να πρωταγωνιστήσει στο άθλημα.

Αρχικά πήρε το λόγο ο Ανδρέας Πασιουρτίδης, Β’ Γενικός Γραμματέας του σωματείου μας και επικεφαλής του τμήματος:

-Το άθλημα αν και δεν θεωρείται το πιο δημοφιλές στην Κύπρο, ευχαριστούμε όσους το προβάλουν, όπως και τους χορηγούς μας.

-Στόχοι της ομάδας είναι να μπουν οι σωστές βάσεις για τη λειτουργία του τμήματος. Φέτος στόχος είναι η σωστή οργάνωση των ακαδημιών του τμήματος και μια ανταγωνιστική ομάδα που θα διεκδικεί σε κάθε παιχνίδι το καλύτερο αποτέλεσμα. Μακροπρόθεσμος στόχος η ομάδα καλαθόσφαιρας να πρωταγωνιστήσει.

-Το τμήμα στηρίζεται σε εξωδιοικητικούς παράγοντες, οι οποίοι τρέχουν καθημερινά για το τμήμα και τους ευχαριστούμε.

Νιικόλας Παπαδόπουλος, προπονητής ομάδας:

-Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν πρέπει να είναι κομπάρσος στην Καλαθόσφαιρα, αλλά να πρωταγωνιστεί.

-Θέλω να ευχαριστήσω όσους είναι κοντά στην ομάδα.

-Γίνεται συλλογική προσπάθεια με στόχο στον ορίζοντα να πρωταγωνιστεί η ομάδα.

-Κάνουμε μια αναδιοργάνωση των ακαδημιών και προσπαθούμε να προσελκύσουμε τους μικρούς στο άθλημα και την ομάδα μας.

-Στο αγωνιστικό κομμάτι έγινε καλή επιλογή παικτών. Οι Κύπριοι είναι όλοι κάτω των 21 ετών, ενώ επέστρεψε και ο αρχηγός Γιώργος Κωνσταντίνου.

Αρχηγός Γιώργος Κωνσταντίνου:

-Θα σταθώ σε κάποια κομμάτια. Σαν καλαθοσφαιριστές θα ξεκινήσουμε μια χρονιά με πολλές φιλοδοξίες. Σε κάθε αγώνα θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί.

-Κτίστηκε μια νεανική ομάδα με φιλοδοξίες. Ευκαιρία για τους Κύπριους καλαθοφαιριστές να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Στόχος οι καλές παρουσίες και πάντα να ακολουθούμε το πλάνο και τις οδηγίες του προπονητή μας.

-Η Διοίκηση είναι πάρα πολύ κοντά μας, σε ότι χρειαζόμαστε είναι δίπλα μας. Τους χρειαζόμαστε και εάν παραμείνουν δίπλα μας θα κάνουμε σωστή πορεία. Για μια δυνατή ΟΜΟΝΟΙΑ.

-Θέλουμε να φέρουμε κοντά τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Να αγαπήσουν την ομάδα και να την στηρίξουν, δίνοντας μας κίνητρο να παίζουμε καλύτερα.

Λέαντρος Σάββα εκ μέρους της Nexen Tyres, χορηγού φανέλας:

-Ευχαριστούμε την ΟΜΟΝΟΙΑ για τη δυνατότητα να χορηγήσουμε την ομάδα. Ελπίζω να διατηρηθεί η σχέση και για τα επόμενα χρόνια.

Παναγιώτης Μπλέτσης εκ μέρους της Καπάτσος, χορηγός ονόματος ομάδας:

Μετά την περσινή καλή συνεργασία θέλαμε να συνεχίσουμε να στηρίζουμε την ομάδα και έτσι αυξήσαμε τη χορηγία.

Χρίστος Καμάσας εκ μέρους της Property Box:

Ευχαρίστηση μας να βοηθήσουμε, όλοι θα βάλουμε το λιθαράκι μας. Σιγά σιγά να ξεκινήσουμε να φέρουμε πίσω τον κόσμο στην καλαθόσφαιρα.

Τέλος, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Κυριάκος Αδάμου παρουσίασε το ρόστερ.