Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Θέλει να μπει με το δεξί

Θέλει να μπει με το δεξί

Basket-Friendly-OMONOIA-Apoel (20)


Στη μάχη ρίχνεται σήμερα η καλαθοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα του Νικόλα Παπαδόπουλου υποδέχεται στις 18:00 (live omonoianews.com) την Αναγέννηση Γερμασόγειας και θέλει να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα. Τα φιλικά προετοιμασίας έδειξαν πως η ομάδα μας δούλεψε σκληρά, ώρα τώρα όλος ο ιδρώτας που χύθηκε να αποδώσει καρπούς.

Όσο παράδοξο και αν φαίνεται, το σημερινό ματς, αν και μόλις στην πρώτη αγωνιστική, μπορεί να αποδειχθεί κρίσιμο σε βάθος χρόνου. ΟΜΟΝΟΙΑ και Αναγέννηση έχουν τον ίδιο στόχο, να αποφύγουν τα χαμηλά σκαλοπάτια και τις περιπέτειες και αν τους επιτραπεί, να ψάξουν το κάτι παραπάνω. Η ομάδα μας παίζει σπίτι της, είναι το φαβορί, πρέπει να το δείξει όμως και στο γήπεδο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ κάνει νέα αρχή στη καλαθόσφαιρα και προσπαθεί ουσιαστικά να βάλει τις βάσεις στις οποίες θα κτιστεί κάτι καλό τα επόμενα χρόνια. Στο πλευρό της θα χρειαστεί σε αυτό το εγχείρημα το κόσμο. Η μέρα προσφέρεται για να έρθετε γήπεδο, να φέρετε τα παιδιά σας, να απολαύσετε μπάσκετ και να σπρώξετε την ΟΜΟΝΟΙΑ στη νίκη!