Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Θέλει τη νίκη στο αιώνιο

Θέλει τη νίκη στο αιώνιο

Basket-apollon (5)


Κάθε φορά που η ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος έπαιζε με ομάδα που στα χαρτιά είχε πολύ μεγαλύτερο προϋπολογισμό και ήταν θεωρητικά καλύτερη, την έβλεπε στα μάτια. Οι δυο καλύτερες ομάδες στο νησί Κεραυνός και ΑΕΚ, έφτυσαν αίμα να μας κερδίσουν. Σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ που φιλοξενεί το Αποέλ (18:00, live omonoianews.com) θέλει επιτέλους να πάρει μια μεγάλη νίκη. Και έχει πολλούς λόγους να το κάνει.

Καταρχάς θέλει να κερδίσει επιτέλους κάτι περισσότερο από τις εντυπώσεις, το χρωστάει τον εαυτό της. Έφτασε πολλές φορές στη πηγή μα νερό δεν ήπιε και δεν υπάρχει καλύτερο ματς να το πράξει από το σημερινό. Το όνομα του αντιπάλου, είναι ακριβώς το δεύτερο μεγάλο κίνητρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αν είναι να πληγώσει κάποιον, καλύτερα αυτός να είναι ο αιώνιος. Που φέτος δεν είναι ακριβώς ακτύπητος.

Θα τα δώσει όλα η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτό είναι το βέβαιο. Και ελπίζει πως δίπλα της θα έχει σήμερα το κόσμο της, να την στηρίξει όταν επέλθει η κούραση που στα προηγούμενα ματς της στοίχισε. Την έχει ανάγκη αυτή την έξτρα ώθηση του ΛΑΟΥ της και νιώθει πως μαζί του μπορεί.