Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ “Δεν έχουμε γήπεδο, ο Μιχαηλίδης δεσμεύθηκε…”

“Δεν έχουμε γήπεδο, ο Μιχαηλίδης δεσμεύθηκε…”


Οι άνθρωποι της μπασκετικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ βρέθηκαν με αντιπροσωπεία του ΚΟΑ και όπως τονίζουν στην ανακοίνωση τους, ο πρόεδρος, Ανδρέας Μιχαηλίδης δεσμεύθηκε ότι θα επιλύσει το θέμα γηπέδου μέχρι την ερχόμενη Τρίτη (29/09).

Αναλυτικά:

«Την Τρίτη 22/09/20 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΚΟΑ συνάντηση για το γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια το καλαθοσφαιρικό μας τμήμα.

Παρόντες ήταν ο κ. Ανδρέας Μιχαηλιδης και κ. Παναγιώτης Τρισόκκας από τον ΚΟΑ και εκ μέρους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ οι κ. Λώρης Κυριάκου, κ. Μάριος Αργυρίδης και κ. Κυριάκος Αδάμου.

Η καλαθοσφαιρική μας ομάδα εδώ και 1 μήνα μετακινείται από γήπεδο σε γήπεδο για να μπορέσει να προπονηθεί και να προετοιμαστεί κατάλληλα για το νέο πρωτάθλημα που ξεκινά στις 02/10/20. Μέχρι σήμερα η ομάδα μας δεν έχει έδρα και δεν γνωρίζουμε που θα αγωνίζεται την νέα αγωνιστική περίοδο.

Εδώ και αρκετά χρόνια και μετά από πολλές υποσχέσεις ότι θα επιλυθεί το πρόβλημα, δυστυχώς οι όποιες μας προσπάθειες στο τέλος δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε τόσο τον Πρόεδρο του ΚΟΑ όσο και τον κ. Παναγιώτη Τρισόκκα  οι οποίοι  ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα μας για συνάντηση και είμαστε σίγουροι ότι κατανόησαν πλήρως το πρόβλημα και την ανάγκη για άμεση επίλυση του.

Χαιρετίζουμε την δέσμευση του κ. Μιχαηλίδη για οριστική επίλυση του ζητήματος μέχρι την ερχόμενη Τρίτη 29/09/20».