Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Ακόμα από αυτήν εξαρτάται

Ακόμα από αυτήν εξαρτάται

a112


Δεν ήταν καλή για την ΟΜΟΝΟΙΑ η χθεσινή αγωνιστική στην πετόσφαιρα. Η ήττα της ομάδας μας στη Δερύνεια σε συνδυασμό με την εύκολη νίκη της Ανόρθωσης επί της Σαλαμίνας, είχαν σαν αποτέλεσμα η διαφορά ασφαλείας να γίνει ευάλωτη και ανατρέψιμη σε ένα παιχνίδι. Ακόμα και έτσι όμως, από την ΟΜΟΝΟΙΑ εξαρτάται ο πρωταθλητής.

Η ομάδα μας πάει την άλλη εβδομάδα στο Θεμιστόκλειο για να αντιμετωπίσει την Ανόρθωση. Αν έχει σωστή διαιτησία και όχι παρόμοια με αυτήν τη τελευταία φορά που έπαιξε εκτός με την Ανόρθωση, μπορεί να πάρει τη νίκη και να ξαναχτίσει διαφορά. Υπάρχουν ακόμα 3 αγώνες, είναι όλο ντέρμπι και δεν πρέπει να σταματήσουμε. Έχουμε την καλύτερη ομάδα, ας μην το ξεχνάει κανείς.

Όσον αφορά το χθεσινό παιχνίδι, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έπιασε απόδοση παρόμοια της προηγούμενης αγωνιστικής, ενώ είχε να αντιμετωπίσει και κάποια περίεργα σφυρίγματα. Εδώ και καιρό βλέπουμε περίεργες καταστάσεις στο χώρο της πετόσφαιρας (ο διαιτητής του Αναγέννηση-Ανόρθωση που διακόπηκε, πήγε χθες να κάνει Ανόρθωση-Σαλαμίνα….) και προειδοποιούμε άπαντες να αφήσουν το πρωτάθλημα να παιχτεί επί ίσης όροις.

Τέλος, πρέπει να κάνουμε μια αναφορά σε κάτι που μας λύπησε. Δεν πρόκειται προφανώς να καταδικάσουμε το σωματείο της Αναγέννησης για τις πράξεις 2-3 ανεγκέφαλων, όμως είναι σίγουρα καταδικαστέο που οι συγκεκριμένοι είχαν το θράσος να χαιρετίσουν ναζιστικά την κερκίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Δεν τιμάει κανένα η πράξη, ενώ είναι και αντίθετη με την ιστορία της Αναγέννησης Δερύνειας.