Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Τα έκαναν όλα για να μην το πάρουμε

Τα έκαναν όλα για να μην το πάρουμε

a119


Φτάνουν σιγά σιγά κοντά μας πληροφορίες για το τι εκτυλίχθηκε την περασμένη αγωνιστική στην πετόσφαιρα, μια αγωνιστική που δίνει την ευκαιρία στην Ανόρθωση αν μας κερδίσει, να μας προσπεράσει. Πραγματικά ΑΗΔΙΑΖΟΥΜΕ από τα όσα μαθαίνουμε λυπόμαστε πραγματικά για τις 3 ομάδες που είναι μαζί μας στα πλέι οφ.

Το ποια είναι η Κυπριακή Ομοσπονδία Πετόσφαιρας το ξέρουμε καλά. Καμία έκπληξη δεν μας κάνει λοιπόν που τα ηγετικά της στελέχη πήγαν στη Δερύνεια για να επιβλέψουν την “έργο”. Καμία έκπληξη δεν μας έκανε που ζητήθηκε από παράγοντες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να πληρώσουν είσοδο, καμία έκπληξη που η αστυνομία έβγαλε οπαδό μας εκτός γηπέδου επειδή κάπνιζε, ούτε ότι οι διαιτητές έκαναν πολλά “ανθρώπινα λάθη” που καθόρισαν αποτέλεσμα. Ειδικά ο δεύτερος διαιτητής Μασιφόσιης έκανε “διαιτησία επιπέδου” και περιμένουμε πως θα έχει την εξέλιξη που του αρμόζει. Άλλωστε είχε μαγέψει με την απόδοση του και στο παιχνίδι πρωταθλήματος της Ανόρθωσης με την ΟΜΟΝΟΙΑ στο Θεμιστόκλειο. Σημειώστε ότι στο παιχνίδι Αναγέννηση-Ανόρθωση, οπαδοί της Αναγέννησης επιτέθηκαν στο διαιτητή και ο αγώνας της Παρασκευής έπρεπε να γίνει κεκλεισμένων των Θυρών. Ξαφνικά σας αγάπησε η Ομοσπονδία φίλοι της Αναγέννησης που δεν παραπεμφθήκατε και είδατε τους Σέρβους σας να δείχνουν υπέρμετρο πάθος;

Και περνάμε στο “ντέρμπι της Αμμοχώστου”. Ο Θεός να το κάνει ντέρμπι δηλαδή με τα όσα που εκτυλίχθηκαν μες το γήπεδο. Δεν αναφέρουμε καν πως ο διαιτητής που ορίστηκε, ήταν ο ίδιος που έκανε “ανθρώπινα λάθη” για να κερδίσει την Αναγέννηση η Ανόρθωση, στο παιχνίδι που προαναφέραμε πως έφαγε και ξύλο! Ας μας απαντήσουν απλά οι άνθρωποι της Σαλαμίνας, γιατί ο Αχιλλέας Πετρακίδης έφυγε από το γήπεδο και γιατί παίκτης τους ήταν εκνευρισμένος και φώναζε στα αποδυτήρια.  Είναι τυχαίο ότι χάσατε εύκολα; Ξέρουμε ξέρουμε ήσασταν σε “κακή βραδιά”.

Την Παρασκευή η Ανόρθωση υποδέχεται την ΟΜΟΝΟΙΑ σε ένα ματς που θα κρίνει τον τίτλο, αφού ξέρουμε πολύ καλά τι θα κάνουν Σαλαμίνα και Αναγέννηση στα άλλα παιχνίδια με την Ανόρθωση. Καλούμε τους πετοσφαιριστές μας να αγνοήσουν τους διαιτητές και τις προκλήσεις και να αποδείξουν ξανά πως είμαστε η καλύτερη ομάδα. Καλούμε επίσης τον κόσμο της ομάδας μας, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα στο Θεμιστόκλειο, να δώσει βροντερό παρόν στα παιχνίδια με Αναγέννηση και Σαλαμίνα στο Ελευθερία για να αποθεώσει τους πρωταθλητές.