Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Ταξίδι στην Ιταλία για την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ πετόσφαιρας

Ταξίδι στην Ιταλία για την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ πετόσφαιρας

volley-telikos-omonoia-salamina-aponomi (15)


Με ανακοίνωση, η Επιτροπή Πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενημερώνει πως δύο μέλη της θα ταξιδέψουν στην Ιταλία ενόψει της κλήρωσης του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα μας θα συμμετέχει στη συγκεκριμένη διοργάνωση του αθλήματος και όπως τονίζεται πιο κάτω ο στόχος δεν είναι απλώς η συμμετοχή αλλά και η διάκριση. Διαβάστε αναλυτικά:

Αγαπητοί φίλοι και φίλες

Η Επιτροπή Πετόσφαιρας του σωματείου μας ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ, με ιδιαίτερη τιμή και υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι τα μέλη της Μαρίνος Στυλιανίδης και Παντελής Φωτίου, αναχωρούν την Τετάρτη 08/06/2016 για την Ιταλία όπου θα συμμετάσχουν στο ετήσιο Gala Dinner της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρησης που θα γίνει την Πέμπτη 09/06/2016 στην Ρώμη.

Κατά την διάρκεια του Gala Dinner θα γίνει η κλήρωση των αγώνων των πρώτων 3 γύρων του Champions League, της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη και στην οποία για πρώτη φορά συμμετέχει ομάδα από την Κύπρο, η ομάδα μας.

Η τιμή για το σωματείο μας έρχεται ως επιστέγασμα των μεγάλων επιτυχιών του τμήματος στις διοργανώσεις στην Κύπρο τα τελευταία 3 χρόνια.

Θέλουμε να δηλώσουμε ότι αναλόγως της κλήρωσης του Champions League την ερχόμενη Πέμπτη, στόχος της ομάδας μας θα είναι η μεγαλύτερη δυνατή διάκριση στον θεσμό. Επίσης θέλουμε να ενημερώσουμε ότι η Επιτροπή μας σε στενή συνεργασία με το προπονητικό τίμ, βρίσκεται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο όσον αφορά τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς όπου και πάλι οι στόχοι θα είναι ψηλοί, δηλαδή να διατηρηθεί στην κορυφή της Κυπριακής Πετόσφαιρας και να κατακτήσει τους τίτλους σε όλες τις διοργανώσεις.

Τέλος, η Επιτροπή του τμήματος μας, αφιερώνει την τεράστια επιτυχία της συμμετοχής της ομάδας μας στο Champions League, σε όλους τους πετοσφαιριστές, προπονητές, μέλη της εφορίας και χορηγούς, από την μέρα ίδρυσης του τμήματος μας το 1978 μέχρι και σήμερα, που με πολλές θυσίες και κάτω από αντίξοες συνθήκες, οικονομικές, γηπεδικές και άλλες, κατάφεραν να κρατήσουν ζωντανό το τμήμα μας και το έφεραν σήμερα στην κορυφή της Κυπριακής Πετόσφαιρας.

Με εκτίμηση
Επιτροπή Πετόσφαιρας
ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας
06/06/2016