Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Άλλο ένα εκτός έδρας παιχνίδι στο δρόμο προς την κορυφή

Άλλο ένα εκτός έδρας παιχνίδι στο δρόμο προς την κορυφή

 


Δεν λένε να τελειώσουν τα εκτός έδρας παιχνίδια για την πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ, που δίνει το τέταρτο συνεχόμενο μέσα στο 2017. Η ομάδα μας πάει στη Λεμεσό και στο “Σπύρος Κυπριανού” για να αντιμετωπίσει (20:00 live @OmonoiaNews) την αποδυναμωμένη φέτος ΑΕ Καραβά. Χωρίς καμία υποτίμηση, ακόμη και αν η αντίπαλος βρίσκεται στην προτελευταία θέση, οι “πράσινοι” καλούνται να πάρουν μια καθαρή νίκη τριών βαθμών.

Μια επικείμενη νίκη της ομάδας μας ίσως την φέρει πιο κοντά στην κορυφή, αφού  πρωτοπόρος Παφιακός φιλοξενεί την Αναγέννηση Δερύνειας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στο -7 από την κορυφή, έχοντας όμως παιχνίδι λιγότερο και για να έχει ελπίδες για την πρωτιά στην κανονική διάρκεια θα χρειαστούν απώλειες από την ομάδα της Πάφου. Σε τέτοια περίπτωση το “τριφύλλι”, εάν φανεί συνεπής στα δικά του παιχνίδια, θα έχει την ευκαιρία στο ντέρμπι με τον Παφιακό στη Λευκωσία να πατήσει κορυφή.

Προς το παρόν όμως κοιτάζει τον επόμενο αγώνα, που είναι απόψε με την ομάδα του Καραβά. Σε μια εβδομάδα από σήμερα να θυμίσουμε πως θα διεξαχθεί το αιώνιο ντέρμπι, που είχε αναβληθεί στον πρώτο γύρο.