Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Ο Αχιλλέας Πετρακίδης για το παιχνίδι με τον Αποέλ και… το κάλεσμα...

Ο Αχιλλέας Πετρακίδης για το παιχνίδι με τον Αποέλ και… το κάλεσμα του στον Πράσινο ΛΑΟ (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ο Αχιλλέας Πετρακίδης μίλησε στην ιστοσελίδας μας, @OmonoiaNews ενόψει του αυριανού δεύτερου τελικού πρωταθλήματος πετόσφαιρας με τον Αποέλ, ο οποίος θα γίνει το βράδυ της Παρασκευής στο Τάσσος Παπαδόπουλος “Ελευθερία”.


Ο Αχιλλέας Πετρακίδης αναφέρθηκε στον αυριανό αγώνα τον οποίο αν νίκησει η ομάδα μας θα κατακτήσει το 7ο πρωτάθλημα της, ενώ έκανε κάλεσμα και στον Πράσινο ΛΑΟ να δώσει μαζικά την παρουσία του στο κλειστό για να σπρώξει τους μάγκες του Σάββα Σάββα.

Οι τοποθετήσεις του:

Για την φετινή σεζόν: “Αύριο η ομάδα της πετόσφαιρας δίνει ένα πολύ σημαντικό αγώνα. Η ομάδα της πετόσφαιρας αυτή την χρονιά, έχει κάνει ακόμη μια εξαιρετική χρονιά με αποκορύφωμα την πορεία της στην Ευρώπη. Φτάσαμε στους “8” του CEV Challenge cup, μια διάκριση που δεν έχει πετύχει καμία άλλη Κυπριακή ομάδα ομάδα ακόμη, ευελπιστούμε να το πετύχουμε εμείς μελλοντικά ή κάποια άλλη Κυπριακή ομάδα”

Για το πρωτάθλημα: “Όσον αφορά το πρωτάθλημα είμαστε πάρα πολύ κοντά στην κατάκτηση του 7ου πρωταθλήματος, είμαστε αήττητοι μέχρι τώρα και μας έχει παραμείνει ακόμη ένα παιχνίδι, ακόμη μία νίκη στο αυριανό παιχνίδι με τον Αποέλ. Με την κατάκτηση της νίκης κατακτούμε ταυτόχρονα και το πρωτάθλημα.”

Το μήνυμα στον κόσμο ενόψει του αυριανού αγώνα: “Πιστεύω και δεν είναι μόνο δική μου άποψη αυτή, αυτή ομάδα έχει πετύχει πάρα πολλά το τελευταίο διάστημα. Είναι σωστό απ’ολους μας να δώσουμε ένα ζεστό χειροκρότημα, να δώσουμε μαζικά το παρών μας, να δείξουμε την εκτίμηση και τον σεβασμό προς αυτή την ομάδα για όσους τίτλους μας έχει προσφέρει τα τελευταία χρόνια.”

Το ηχητικό: