Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Άποψη Αναγνώστη: Μόνο εμείς

Άποψη Αναγνώστη: Μόνο εμείς

kazc00367


Το ψεσινό θύμησε σε όλους μας τον λόγο που δημιουργηθήκαμε. Όσο υπάρχει κατεστημένο και αδικία θα υπάρχει ΟΜΟΝΟΙΑ. Δεν είναι τυχαίο που μας πολεμούν από παντού. Σκεφτείτε λεφτά που θα έχανε η ουέφα από ρώσσικες χορηγίες αν περνούσε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Σκεφτείτε λεφτά που θα έχανε ο κουτσοκούμνης αν η εταιρεία του αποελ δεν έπαιρνε τα πρωταθλήματα που όλοι οι υπόλοιποι φίλαθλοι των άλλων ομάδων βλέπουν πως τα παίρνει. Γι’αυτό και πάντα θα μας φοβούνται, όσο ‘μεγάλος’ και αν είναι ο αντίπαλος, γιατί πώς σταματάς μια ομάδα που δεν πέρασε ποτέ της σε ευρωπαϊκούς ομίλους, που έχει μια πενταετία να πάρει πρωτάθλημα, που είναι καταχρεωμένη και πάλι μάζεψε στο κατακαλόκαιρο 20 000 άρρωστους έτσι για την πλάκα της ;

Σκεφτείτε αποελ χωρίς κουτσοκούμνη, απόλλωνα χωρίς λευκαρίτη, ουεφα χωρίς πλατινί, ολόκληρη δυναμό χωρίς τον γιό της τον Τουντόρ. Το θαύμα μας το πετύχαμε μάγκες, είμαστε οι πιο περήφανοι φιλάθλοι επειδή ΕΜΕΙΣ είμαστε η δύναμη της ομάδας μας.  Κανένας πρόεδρος ομοσπονδίας, κανένας επιχειρηματίας, κανένας διαιτητής.

Πόσο πολύ το γούσταρα όταν είδα τα παιδιά της Θύρας 9 να έρχονται στο πέταλο που φιλοξενούσε τους ρώσσους που πουλούσαν τσαμπουκά στις οικογένειες που κάθονταν εκεί και να τους ‘βάζουν σε τάξη’ (αφού η αστυνομία φρόντισε για άλλη μια φορά να είναι απών). Και δευτερόλεπτα μετά να  κρέμεται το πανό τους ανάποδα στην Θύρα, επειδή δεν έρχεσαι στο σπίτι μας κύριε να μας πουλήσεις τσαμπουκά, και αν το αποτέλεσμα του αγώνα δέν μπορεί να κριθεί από εμάς, θα σας πατήσουμε σε όλα τα άλλα. Οι παικταράδες μας στο γήπεδο, και εμείς στις κερκίδες. Γιατί μόνο εμείς μπορούμε,καμιά άλλη ομάδα. ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ! ΜΟΝΟ ΟΜΟΝΟΙΑ!

Περήφανος ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ,
Κυριάκος Ανδρέου.