Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Άποψη Αναγνώστη: Όσοι δεν μας σέβονται, να μας φοβούνται

Άποψη Αναγνώστη: Όσοι δεν μας σέβονται, να μας φοβούνται

kaz00524


Ένοιωσα την ανάγκη μετά από σχεδόν 36 ώρες από το πιο αισχρό και αποτρόπαιο 90λεπτο ανελέητου σφαγιασμού εις βάρος της αγαπημένης μας ομάδας,να πω μερικές σκέψεις και προβληματισμούς.
Τα χθεσινά λίγο πολύ τα έχουμε πει, το αποτέλεσμα δυστυχώς παραμένει το ίδιο,η πρόκριση δεν πρασινίζει. Κλαψαμε,πικραθήκαμε, στεναχωρηθήκαμε, αυτό που έγινε, εν χωνεύκεται, εν πινετε, εν πάει κάτω πως να το καμουμε!! Τον συγκεκριμένο διαιτητή πρέπει να τον κρεμάσουν στην Πλατεία Ελευθερίας, τελος!Παρ’όλα αυτά…
Έχουμε τραβήξει τόσα και τόσα που ο φετινός μας αποκλεισμός πρέπει να μας συσπειρώσει, να μας πωρώσει, να τραβήξει και τον τελευταίο Ομονοιάτη κοντά στην ομάδα μας, την αγαπούλα μας, τον λόγο ύπαρξης μας!!Φέτος, αν και ξεκινήσαμε την χρονιά κάπως μουδιασμένα χωρίς ιδιαίτερες προσδοκίες, η ομάδα αυτή, των 3-4 εκατομμυρίων, απέδειξε πως είναι ικανή για να μας προσφέρει μεγάλη στιγμές περηφάνιας.Αν όχι φέτος, τότε σύντομα,  γιατί αυτή η ομάδα έχει παρόν και εχει και μέλλον!
ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΠΡΑΣΙΝΕ ΛΑΕ, στην έναρξη της πιο καθοριστικής(κατά την ταπεινή μου άποψη)χρονιάς της αγαπούλας όσο αφορά την οικονομική εξυγίανση της, σταθήκαμε δίπλα της την στηρίξαμε. Τώρα όσο ποτέ άλλοτε πρέπει όλοι μας την Δευτέρα να βρισκόμαστε στο γήπεδο για να δείξουμε σε αυτούς τους μάγκες που μάτωσαν τις φανέλες τους ότι θα μας έχουν δίπλα τους ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ!! Τώρα όσο ποτέ άλλοτε πρέπει να πάμε γήπεδο για βροντοφωνάξουμε σε κάθε αντιομονοιάτη πως ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ, ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΞΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ, ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΙΩΜΕΝΟΥΣ να έχουν στο μυαλό τους το εξής, Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ, ΟΧΙ ΜΟΔΑ, ΔΕΝ ΞΕΓΡΑΦΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΘΟΣ, ΑΓΑΠΗ, ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!
ΕΛΑΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ, ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΗΠΕΔΟ, ΤΟ ΩΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, ΤΟ ΩΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΑΡΧΗΓΟ, ΤΟ ΩΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ!! ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΠΡΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΟΥ Γ.Σ.Π. ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ!!
Χθες,σήμερα, αύριο, για πάντα…
Αθλητικός Σύλλογος ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας!
ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΙΩΝΙΑ!!!
ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΣΣΑ