Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ευχαριστίες για τη φιλοξενία της “πράσινης” αποστολής

Ευχαριστίες για τη φιλοξενία της “πράσινης” αποστολής

 


Η ΠΑΕ ΟΦΗ ευχαρίστησε το «GOUVES BAY», που φιλοξένησε για ένα τριήμερο την αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κριτικής ομάδας:

Στο ξενοδοχείο «GOUVES BAY» φιλοξενήθηκε η ομάδα της Ομόνοια Λευκωσίας, την οποία αντιμετώπισε την περασμένη Κυριακή ο ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ, σε ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι, το οποίο απόλαυσε το κοινό της ομάδας μας (1-1).

Σε μια εποχή, που ο τουρισμός στην Κρήτη, είναι στο υψηλότερο σημείο του και η δυσκολία για τις κρατήσεις που χρειάστηκαν, ήταν μεγάλη, το πρόβλημα ξεπεράστηκε, από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείο και γνωστό φίλο του ΟΦΗ, Δημήτρη Παπαδάκη (υπήρξε και μέλος της επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ στο παρελθόν).

Ο κ. Παπαδάκης, είδε από την πρώτη στιγμή «ζεστά» το αίτημα του ΟΦΗ, για την φιλοξενία της Κυπριακής ομάδας και έκανε ότι ήταν δυνατόν, για να μη λείψει τίποτε στην Κυπριακή αποστολή, στο διάστημα της παραμονής της στο «GOUVES BAY».

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με ανακοίνωση της ευχαριστεί τον φίλο του ΟΦΗ Δημήτρη Παπαδάκη, για την σημαντική του συμβολή στην πραγματοποίηση αυτού του φιλικού, καθώς χωρίς τη δική του παρέμβαση, δεν θα μπορούσε να γίνει αυτήν την εποχή η φιλοξενία της Κυπριακής αποστολής.

Ο κόσμος του ΟΦΗ θα πρέπει να γνωρίζει πρόσωπα και επιχειρηματίες της πόλης, που βοηθούν όπως μπορεί ο καθ’ ένας την προσπάθεια που γίνεται στην αγαπημένη μας ομάδας.

Δημήτρη, σε ευχαριστούμε!

Δείτε φωτογραφίες από την διαμονή της Ομόνοιας Λευκωσίας στο ξενοδοχείο «GOUVES BAY», όπου η Κυπριακή αποστολή, δέχθηκε την καλύτερη δυνατή φιλοξενία.