Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άθως Χρυσάνθου: «Αν κερδίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ παίρνει δυναμική…»

Άθως Χρυσάνθου: «Αν κερδίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ παίρνει δυναμική…»


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Άθως Χρυσάνθου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, για τη φετινή πορεία της ομάδας, αλλά και για το ντέρμπι που ακολουθεί με το Αποέλ.

Η αρχική του τοποθέτηση: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος είναι αλλαγμένη προς το καλύτερο. Έχουν μπει σωστές βάσεις για μια καλύτερη συνέχεια. Οι τελευταίες αποτυχημένες χρονιές και η αλλαγή του ρόστερ σε κάθε περίοδο, δημιουργούσε προβλήματα. Φέτος, φαινόταν από την αρχή ότι η ομάδα είναι στο σωστό δρόμο».

Για αυτό που ξεχωρίζει στη φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ: «Βλέπω μια ομάδα, ένα σύνολο με αρχή και τέλος. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, αφού θα πρέπει να έχει διάρκεια στο παιχνίδι της. Δεν μπορεί όμως, από τη μια μέρα στην άλλη, να γίνουν τα πάντα. Το σημαντικό είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Πρέπει ο κόσμος να δείξει υπομονή. Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Είναι μεγάλη επιτυχία για μια νέα ομάδα. Πλέον, το οικονομικό, έχει ξεπεραστεί και με καθαρό μυαλό, θα παίρνουν τις σωστές αποφάσεις για να γίνονται οι λίγες προσθήκες σε κάθε μεταγραφική περίοδο για να αποκτά η ομάδα δυναμική».

Για τη συνέχεια και το ντέρμπι με το Αποέλ: «Το περιμένουμε με αγωνία. Επιτέλους, ένα ντέρμπι από τα παλιά. Πιστεύω θα έχει αρκετό κόσμο. Θα είναι Δευτέρα, όμως δεν υπάρχει δικαιολογία για τον κόσμο. Θα πρέπει να δείξουν υπομονή. Το Αποέλ είναι μια πολύ καλή ομάδα με εμπειρίες και πρωταθλητής τα τελευταία χρόνια. Είναι και η προϊστορία των τελευταίων χρόνων».

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ στο ντέρμπι της Δευτέρας: «Θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι οι ποδοσφαιριστές, να έχουν όλοι υπομονή. Ο κάθε προπονητής ξέρει πολύ καλά τον αντίπαλο του. Πρέπει να υπάρχει αποφασιστικότητα, θέληση και εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας».

Για τον κόσμο: «Πάντα ήταν η μεγάλη δύναμη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και επιβάλλεται να είναι εκεί».

Για τον Νταρμπισάιαρ: «Για να έχει επαφή με τα δίκτυα, πρέπει να τον βοηθήσει η ομάδα. Του δίνουν  μεγαλύτερη υποστήριξη φέτος και αυτό φαίνεται».

Μπορεί να πετύχει τους στόχους η ΟΜΟΝΟΙΑ; «Ναι οι στόχοι όπως έχουν τεθεί για έξοδο στην Ευρώπη, μπορούν να επιτευχθούν. Μάλιστα αν καταφέρει να κερδίσει το ντέρμπι με το Αποέλ, θα πάρει άλλη δυναμική η ομάδα και θα δούμε αν θα μπορέσει για το κάτι παραπάνω. Κι αν χάσει πάντως, δεν σημαίνει ότι θα χαθούν τα πάντα… Θα ήθελα να σημειώσω και κάτι άλλο, το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια κι αυτό φαίνεται…».