Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι αντιδράσεις των παικτών μετά το διπλό στο «Τάσος Μάρκου» (PHOTOS)

Οι αντιδράσεις των παικτών μετά το διπλό στο «Τάσος Μάρκου» (PHOTOS)


Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας η ομάδα μας παραθέτει τις αναρτήσεις των ποδοσφαιριστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά το διπλό στο «Τάσος Μάρκου» απέναντι στην Ένωση.

Αναλυτικά:

Ο Ενθουσιασμός για τη νίκη της ομάδας και ο θαυμασμός προς τον μοναδικό Πράσινο Λαό κυριάρχησαν στις αναρτήσεις των ποδοσφαιριστών μας μετά το παιχνίδι με την ΕΝΠ.

Ματ Νταρμπισάιαρ

Δεν σταματά να σκοράρει ο αρχηγός και πρώτος σκόρερ της ομάδας μας. Γι’ άλλο ένα παιχνίδι άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη και αρκέστηκε στη φράση «Φανταστικά αγόρια» για να συνοδέψει την ανάρτηση του με φωτογραφία από τη φάση του 0-1.

Χάρης Μαυρίας

Στόρυ με πανηγυρική φωτογραφία της ομάδας ανέβασε ο Ελλαδίτης μπακ που είχε και πάλι θετικό πρόσημο στην αναμέτρηση. Τονίζοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης, ο Μαυρίας βλέπει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα τη συνέχεια.

Γιαν Λέτσιακς

Ιδιαίτερα χαρούμενος και ο Τσέχος μπακ που λίγο μετά το τέλος του αγώνα ανέβασε στόρυ με τα παιδιά του να φωνάζουν σύνθημα της ομάδας μας! Λίγο αργότερα ο Λέτσιακς ανέβασε και δεύτερο στόρυ από την επίσκεψη των οργανωμένων στο «Ηλίας Πούλλος».

Τιάγκο Φερέιρα

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός και σε αυτό το παιχνίδι βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα πετυχαίνοντας το τρίτο του φετινό τέρμα. Ανέβασε τη φωτογραφία από το goal scoring του και συνέχισε με βίντεο από το γκολ του και πανηγυρικές φωτογραφίες γράφοντας «Δόξα στον Θεό! Μια ακόμα νίκη και ένα ακόμα γκολ». Λίγο αργότερα ανήρτησε κι’ άλλο βίντεο από το γκολ του με τη λεζάντα «+1 γκολ +3 βαθμοί. Ευχαριστώ παιδιά για την υποστήριξη. Είμαστε δυνατότεροι μαζί».

Μίκαελ Ορτέγα

Άλλο ένα ενενηντάλεπτο μέτρησε ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός που όσο περνά ο καιρός παρουσιάζει βελτίωση. «Τι μεγάλη ομάδα και νίκη. Ας πάμε για περισσότερα» ανέφερε στην ανάρτηση του ενώ λίγο αργότερα εμφανώς ενθουσιασμένος από την επίσκεψη των οργανωμένων στο προπονητικό κέντρο ανέβασε στόρυ με βίντεο από τα συνθήματά τους γράφοντας «Ευχαριστούμε για την υποστήριξη, μαζί είμαστε δυνατότεροι».

Έρικ Μποτεάκ

Θετική έκπληξη προκάλεσε στον Γάλλο εξτρέμ η παρουσία των οργανωμένων στο «Ηλίας Πούλλος» με την άφιξη της αποστολής. Ανέβασε αρκετές στιγμές από τα όσα έλαβαν χώρα εκεί αναφέροντας «Αυτό το είδος καλωσορίσματος όταν επιστρέφεις σπίτι». Αργότερα πόσταρε βίντεο με τη φάση του 0-2 και την ασίστ που έδωσε στον Τιάγκο μαζί με το ακόλουθο κείμενο «Σπουδαίο τρίποντο ξανά σήμερα. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Ευχαριστούμε τους οπαδούς για την υποστήριξη τους σε εμάς!! Μόνο ΟΜΟΝΟΙΑ».

Γιόρντι Γκόμεθ

Ο Ισπανός μέσος σκέφτεται ήδη το επόμενο ματς καθώς στο ποστ του ανέφερε «+3. Κανείς για το ΓΣΠ την ερχόμενη εβδομάδα;» θέλοντας να καλέσει τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών. Ακολούθως ανέβασε στόρυ με φωτογραφία από τους πανηγυρισμούς στο δεύτερο γκολ με το +3 των βαθμών της νίκης να δεσπόζει.

Ανδρόνικος Κακουλλής

Ο νεαρός επιθετικός συνεχίζει να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Χένινγκ Μπεργκ που τον χρησιμοποιεί τακτικά το τελευταίο διάστημα. Ο Ανδρόνικος τόνισε το «+3» στην φωτογραφία του από εναέρια μονομαχία στον Σαββατιάτικο αγώνα.

Μίκου Φεντόρ

Ο Βενεζουελάνος επιθετικός επέστρεψε στην δράση μετά τον τραυματισμό του και με μακροσκελές μήνυμά του ευχαρίστησε όσους τον βοήθησαν να επανέλθει. «Χθες μετά από 49 ημέρες μακριά από το γήπεδο, ήμουν σε θέση να επιστρέψω και να συμμετάσχω. Η ομάδα κέρδισε, νιώθω καλά και πάμε σαν πρωτοπόροι στον αγώνα ενάντια στον κορυφαίο μας αντίπαλο. Ευχαριστίες στους οπαδούς, τους συμπαίκτες και το προσωπικό που με βοήθησαν σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Ευχαριστώ όμως κυρίως τα μικρά μου παιδιά και την γυναίκα μου που με βοηθάνε πάντα σε καλές και κακές στιγμές».