Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΠΡΑΣΙΝΑ ΘΕΜΑΤΑ Ο μεγάλος «Ξιούρου» παράδειγμα των γηπέδων και της ζωής… δίνει το πρωτάθλημα...

Ο μεγάλος «Ξιούρου» παράδειγμα των γηπέδων και της ζωής… δίνει το πρωτάθλημα στην Άννα


Στην εκπομπή της τηλεόρασης του Άλφα «Παράδοση κατ’ οίκον» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Πανίκκος Ξιούρουππας. Μίλησε για το ποδοσφαιρικό παρελθόν του, μία άγνωστη σελίδα που είχε ανοίξει για λίγο στην καριέρα του και τις σημαντικότερες του στιγμές.

 

 

Υπήρξαν στιγμές συγκινησιακής φόρτισης στην εκπομπή. Όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα λόγια για τον Πανίκκο. Ο ίδιος πάντως δίνει το… πρωτάθλημα στην γυναίκα του Άννα η οποία ήταν αυτή που κράτησε, όπως είπε ο Πανίκκος, δυνατή την οικογένεια του. Μία γυναίκα την οποία όλοι χαρακτήρισαν ηρωίδα, μαζί και ο Πανίκκος.

Ο Χρήστος Χρήστου (Τζίτζης) μιλάει για τον Ξιούρουππα 

Η παρέμβαση Αντρέα Κάντηλου στην εκπομπή…

 

Μία στιγμή η οποία προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση στον Πανίκκο, ο οποίος με δυσκολία συγκρατούσε τα δάκρυα του, ήταν όταν ο γιος του Χρίστος μίλησε για τον πατέρα του…

 

O Πανίκκος Ξιούρουππας κατάφερε, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή να τις μετατρέψει σε πηγή ενέργειας και έμπνευσης για να διαγράψει ένα πολύπλευρο και πολυεπίπεδο φιλανθρωπικό έργο. Έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη φιλανθρωπική οργάνωση  «Γκολ στη ζωή» μαζί με παλαίμαχους και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές, ενώ είναι ο ιδρυτής της οργάνωσης «Ηλιακτίδα ζωής» η οποία είναι συμπαραστάτης σε παιδιά με ειδικές ικανότητες. Μάλιστα περιέγραψε στην εκπομπή μία από τις σπουδαιότερες στιγμές της ζωής του.

 

Μόνο υπερηφάνια μπορούμε να νοιώθουμε για τον Πανίκκο Ξιούρουππα στον οποίο λέμε ένα μεγάλο ΕΥΓΕ!!! για την ανθρωπιά και την προσφορά του στους συνανθρώπους του.