Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι ευχαριστίες του Φίλιππου

Οι ευχαριστίες του Φίλιππου


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μας, Φίλιππος Δημητρίου, μέσω του ομίλου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, αναφέρει τα εξής: 

«Φίλιππος Δημητρίου :
Σας ευχαριστώ όλους θερμά,
ευχαριστώ από καρδιάς τον Δρ. Χρίστο Χρίστου!
Σε μήνυμα που στέλνει μέσω της σελίδας μας ο Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Φίλιππος Δημητρίου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες για την τεράστια ανταπόκριση και αγάπη που εισέπραξε από όλους κατά την διάρκεια και μετά από την επέμβαση για αντιμετώπιση προβλήματος υγείας που είχε.
Ιδιαίτερα συγκινημένος θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς το American Medical Centre , τους θεράποντες ιατρούς του Χριστόδουλο Κουρέα, Χρίστο Πουλλή και Μαιμάρη Μαρία για την άψογη φροντίδα που έτυχε κατά την διάρκεια της παραμονής του στο Ιατρικό Κέντρο.
Ιδιαίτερα ευχαριστεί τον Δρ. Μίκη Χριστοφίδη ο οποίος βρέθηκε στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή, διέγνωσε έγκαιρα το πρόβλημα υγείας και συμμετείχε στην χειρουργική επέμβαση.
Τις πιο θερμές ευχαριστίες, ευγνωμοσύνη και αγάπη απευθύνει προς τον Δρ. Χρίστο Χρίστου, εκ των ιδρυτών του Αμερικανικού Ιατρικού Κέντρου, μέλους του Ομίλου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας ο οποίος βρίσκεται πάντοτε δίπλα από τα μέλη του Ομίλου μας και τον Ομονοιάτικο κόσμο.
Τον ευγνωμονώ και μέσα από την καρδιά μου του εύχομαι ο Θεός να του δίνει διπλά όσα προσφέρει στον συνάνθρωπο του.
Ο Όμιλος Παλαιμάχων Ομόνοιας Λευκωσίας από την πλευρά του εκφράζει την βαθιά του εκτίμηση και τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Δρ Χρίστο Χρίστου και το Αμερικάνικο Ιατρικό Κέντρο για την βοήθεια και στήριξη του διαχρονικά στον Όμιλο μας.