Home VIDEOS Χωρίς νικητή το Λευκωσιάτικο ντέρμπι

Χωρίς νικητή το Λευκωσιάτικο ντέρμπι

Aca-U17-Olympiakos (15)


Προηγήθηκε, είχε καλή παρουσία όμως δεν κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από την έδρα του Ολυμπιακού η ΟΜΟΝΟΙΑ U17. Για την 15η αγωνιστική του Πρωταθήματος Παίδων κάτω των 17 ετών, οι πράσινοι έμειναν στο 1-1. Απώλεσαν δύο πολύτιμους βαθμούς οι παίκτες του Μιχάλη Θεοχάρους όμως δεν το βάζουν κάτω και βλέπουν τη συνέχεια των υποχρεώσεων τους.

Το σκορ άνοιξε ο Μιχάλης Κλαρκ στο μισάωρο του αγώνα μετά από όμορφη συνεργασία των συμπαικτών του. Με το 1-0 υπέρ τους πήγαν στα αποδυτήρια οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, αλλά στην επανάληψη δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης. Μετά από αδράνεια στην άμυνα και έξοδο του τερματοφύλακα του τριφυλλιού σκόραραν οι μαυροπράσινοι για το τελικό 1-1.

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίστηκαν οι: ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΙΑΚΩΒΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΡΑΦΑΗΛ ΒΙΟΛΑΡΗΣ, ΙΑΚΩΒΟΣ ΠΑΝΑΓΗ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΛΑΡΚ, ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΟΛΕΥΤΕΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΟΥΤΕΡΗΣ (58′ ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ), ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΣΤΟΥ (53′ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΑΣΟΥΛΙΩΤΗΣ), ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΤΣΗΣ (78′ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ), ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΚΟΥΚΟΥΜΑΣ.

Το γκολ της ομάδας μας:

Φωτορεπορτάζ: