Home TOP NEWS Ανακοίνωση από Cyta, Primetel και Cablenet για την αλλαγή στο τηλεοπτικό σκηνικό

Ανακοίνωση από Cyta, Primetel και Cablenet για την αλλαγή στο τηλεοπτικό σκηνικό


Η Cyta, η Primetel και η Cablenet εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση αναφορικά με τις εξελίξεις στο τοπίο των τηλεοπτικών μεταδόσεων για το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και όχι μόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι Cyta, Cablnet και Primetel ανταποκρινόμενοι στο πάγιο αίτημα του ποδοσφαιρόφιλου κοινού, να απολαμβάνει το σύνολο του Κυπριακού ποδοσφαίρου από μια πλατφόρμα, ανακοινώνουν οτι από φέτος όλοι αγώνες του Πρωταθλήματος Cyta και του κυπέλλου Coca – Cola θα μεταδίδονται και απο τις τρεις τηλεοπτικές πλατφόρμες.

Το ίδιο θα ισχυεί και για τις πιο δημοφιλείς διεθνείς ποδοσφαιρικές διοργανώσεις όπως είναι, ανάμεσα σε άλλα, το UEFA Champions League, το Europa League, η Premier League, το Ιταλικό, το Γερμανικό και το Ισπανικό πρωτάθλημα.

Το όφελος για το τηλεοπτικό κοινό της Κύπρου θα είναι μεγάλο, αφού ο κάθε συνδρομητής θα μπορεί αν επιλέξει το πακέτο ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων που επιθυμεί, από την τηλεοπτική πλατφόρμα της επιλόγης του.

Οι τρεις πάροχοι ενημερώνου ότι, το συνδρομητικά πακέτο της κάθε πλατφόρμας, θα ανακοινωθούν ξεχωριστά, τις αμέσως επόμενες μέρες.