Home TOP NEWS Ο Μπεργκ για τη νίκη, τα γκολ των επιθετικών και τα μεταγραφικά

Ο Μπεργκ για τη νίκη, τα γκολ των επιθετικών και τα μεταγραφικά

 


Είπε ο Χένινγκ Μπεργκ μετά τον αγώνα στη διάσκεψη τύπου:

Είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, έτσι όπως το περιμέναμε. Η ΠΑΕΕΚ είχε κάποια καλά αποτελέσματα στους τελευταίους πέντε αγώνες της. Νομίζω όμως ότι ελέγξαμε το παιχνίδι χωρίς να απειλούμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δέυτερο μπορέσαμε να γίνουμε πιο επικίνδυνοι, βάλαμε τα δύο γκολ που χρειαστήκαμε για να κερδίσουμε και πάντα οι τρεις βαθμοί είναι το πιο σημαντικό.

Για το γεγονός ότι η ομάδα δεν δημιούργησε πολύ σήμερα: Είμαι χαρούμενος που είδα την ομάδα να φτιάχνει φάσεις στο δεύτερο μέρος και σίγουρα το ότι δύο εκ των επιθετικών μας σκόραραν. Ήταν δύο ωραία τέρματα. Υπέροχο τελείωμα από τον «Κάκου» ο οποίος δουλεύει πολύ. Μερικές φορές δουλεύει πάρα πολύ και δεν του μένει ενέργεια για να είναι πιο αποτελεσματικός στα τελειώματα του. Ο Μάρκο μπήκε φρέσκος, είχε καλές τοποθετήσεις, ο Ασάντε ήταν καλός στο πρώτο μέρος όμως βγήκε γιατί ακόμα δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Στο γκολ του Μάρκο ο Ερίκ έκανε ένα εξαιρετικό κτύπημα, συγχρονίστηκε στη φάση ο Μάρκο, έβαλε δύναμη στο κεφάλι και το έβαλε. Ήταν ωραίο γκολ.

Για τα μεταγραφικά και το γεγονός ότι ο κόσμο του καταλοιγίζει ευθύνη: Είναι εύκολο να σχολιάζουμε γεγονότα και να αναφερόμαστε σε λάθη. Σίγουρα οι αποφάσεις που παίρνω δεν είναι πάντα σωστές. Δεν θεωρώ ότι πήρα μόνο σωστές αποφάσεις στα προηγούμενα χρόνια όταν κερδίσαμε και το πρωτάθλημα οπότε το να γίνει κάτι τέτοιο και φέτος είναι φυσιολογικό. Οι προπονητές, οι παίκτες δεν είναι τέλειοι. Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο, έχουμε όμως περισσότερη εμπειρία τώρα, είμαστε σε μία οκ θέση, όμως συμφωνώ ότι υπάρχει περιθώριο για να γίνουν κάποια πράγματα καλύτερα. Για τις μεταγραφές, φαντάζει ακόμα πιο επιβαλλόμενο αφού έχουμε και πολλές απουσίες. Αν μετρήσει κάποιος αυτούς που δεν μπορούσαν σήμερα να παίξουν θα καταλάβει. Αν είχαμε αυτούς τους παίκτες μας έτοιμους δεν νομίζω ότι ο κόσμος θα συζητούσε πολύ για μεταγραφές και νομίζω ότι θα υπήρχε και ανταγωνισμός για τις θέσεις στην εντεκάδα. Έχουμε καλούς παίκτες που είναι εκτός και ίσως σύντομα να έχουμε κάποιους πίσω. Περιμένω αρκετούς από το επόμενο παιχνίδι. Δεν είναι όμως αυτό το παράθυρο το μεταγραφικό το πιο ιδανικό, είναι και ο κόβιντ που ίσως κάνει τις ομάδες να μην θέλουν να αποδεσμεύοσυν παίκτες τους. Το επίπεδο που ψάχνουμε είναι ψηλό και δεν θα είναι παίκτες ελεύθεροι ή από χαμηλότερου επιπέδου πρωταθλήματα. Όταν αρχίσαμε κρίθηκαν αρκετοί που δεν ήταν για την ομάδα. Έπρεπε να φύγουν. Ήταν δύσκολη φάση και δεν θέλουμε να την ξαναδούμε να συμβαίνει. Πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι αυτοί που θα αποκτούμε πλέον θα είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε. Όταν βρούμε θα κάνουμε. Δεν είναι ότι δεν το δουλεύουμε ή δεν το ψάχνουμε ή δεν θέλουμε και ελπίζουμε σύντομα να μπορέσουμε να προσθέσουμε νέους αλλά και να έχουμε τους απόντες μας πίσω.