Home TOP NEWS Είναι και το ψυχολογικό ανέβασμα ενόψει τελικού!

Είναι και το ψυχολογικό ανέβασμα ενόψει τελικού!

Οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑ γνωρίζουν την σημασία του “αιώνιου” ντέρμπι και γι’ αυτό προετοιμάζονται κατάλληλα, έτσι ώστε να μπορέσουν να παρουσιαστούν κατάλληλα και να μπορέσουν να “χτυπήσουν” το παιχνίδι.


Το γράψαμε και σε προηγούμενα μας άρθρα, ότι μετά την ήττα να χάθηκε η ευκαιρία και η ελπίδα της ομάδα μας για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, ωστόσο το κίνητρο για το επερχόμενο παιχνίδι σε καμία περίπτωση δεν έχει χαθεί, καθώς η ομάδα μας θέλει το τρίποντο για να σφραγίσει την 3η θέση.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει όπωσδηποτε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να πάρει το τρίποντο απέναντι στον Αποέλ κάτι που αν το πετύχει θα γραφτεί ξανά στην ιστορία, ως την χρονιά που η ομάδα μας κατάφερε να νικήσει τρεις φορές σε “αιώνιο” ντέρμπι κάτι που συνέβηκε ξανά την σεζόν 2009-2010.

Επίσης ενδεχόμενη νίκη θα φέρει ικανοποιήση στον ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ που θα δώσει μαζικά το παρών του στο ΓΣΠ την ερχόμενη Κυριακή και παράλληλα θα δώσει τεράστια ψυχολογία και στους ποδοσφαιριστές ενόψει του μεγάλου τελικού της 18ης Μαίου.