Home TOP NEWS Match Report: Θρίαμβος με 3άρα και αγκαλία με την πρόκριση στον τελικό

Match Report: Θρίαμβος με 3άρα και αγκαλία με την πρόκριση στον τελικό


Τεράστιο προβάδισμα εξασφαλίσαμε απόψε στο στάδιο «Αλφαμέγα». Η νίκη μας με 3-0 επί του Άρη μας καθιστά μεγάλο φαβορί για πρόκριση στον μεγάλο τελικό, ενόψει και του επαναληπτικού που θα γίνει σε μία εβδομάδα στο ΓΣΠ.

Σκόραραν οι Μπέζους, Σεμέδο και Αλιούμ, με τον πρώτο να μας δίνει προβάδισμα στο πρώτο μέρο, ενώ χάσαμε και πέναλτι με τον Κακουλλή. Η επιτυχία μας είναι σημαντική, μας εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό όμως θα χρειαστεί καλή διαχείρηση στον επαναληπτικό για να ολοκληρώσουμε αυτό που κτίσαμε απόψε.

Μπήκε για να μας πιέσει ο Άρης ήταν όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ η ομάδα που έχασε την πρώτη ευκαιρία με τον Χάμπο σε αντεπίθεση. Ήρθε νωρίς και η πρώτη τελική για τον Άρη ο οποίος έβαλε κι αυτός ταχύτητα στο παιχνίδι του. Η μπάλα στο ξεκίνημα είχε μεταφερθεί στο δικό μας γήπεδο και έπρεπε να αμυνθούμε. Κράτησε κάπως περισσότερο τη μπάλα ο αντίπαλος στα πρώτα λεπτά χωρίς όμως να απειλήσει σοβαρά. Υπήρξαν πάντως 2-3 περιπτώσεις που βγάλαμε αντεπιθέσεις με καλές προϋποθέσεις.

Όσο περνούσε ο χρόνος πατούσαμε καλύτερα στο γήπεδο και φέρναμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε και στο 29ο λεπτό βρήκαμε γκολ ξανά από κόρνερ με κεφαλιά του Μπέζους.

Ήμασταν καλύτεροι στο γήπεδο, πιο επικίνδυνοι και ήρθε λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου η αποβολή του Καζού για να αποκτήσουμε και αριθμητικό πλεονέκτημα.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με κερδισμένο πέναλτι χαμένο, σκοράραμε διαχειριστήκαμε άψογα τον αγώνα με τον Αναστασίου να κάνει και τις 5 του αλλαγές και να φρεσκάρει την ομάδα, μάλιστα οι δύο εξ αυτών ήταν πρωταγωνιστές στο 3ο μας γκολ.

Και κάπως έτσι τελείωσε το παιχνίδι με την ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι αγκαλιά με την πρόκριση στον τελικό.

Α Ημίχρονο

Εκδήλωσε γρήγορη αντεπίθεση η ΟΜΟΝΟΙΑ με τον Σίμιτς να φέυγει μπροστά, έδωσε αριστερά στον Σεμέδο αυτός κάθετα στον Σίμιτς που πάτησε στον Χάμπο ο οποίος μπροστά στην περιοχή έκανε πλασέ άστοχο. Στο 3ο λεπτό.

Στο 8ο λεπτό ο Γκομίς πήρε μπάλα μακριά από την περιοχή μας, ανέβηκε λίγο και έκανε σουτ το οποίο έφυγε ψηλά.

Ένα σουτ του Μοντνορ στο 19ο λεπτό έφυγε χαμηλά δίπλα από την εστία του Ουζόχο.

Στο 20ο λεπτό ο Σεμέδο πήρε μπαλιά μροστά από τον Μπέζους, απέφυγε τον αντίπαλο του, μπήκε πλάγια στη περιοχή και σούταρε όμως η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Μπέζους απευθείας με τον Σάντρο να αποκρούει σε κόρνερ.

Στο 27ο λεπτό βγήκαμε μπροστά με τον Χαράλαμπο να δίνει στον Σεμέδο αριστερά, ο Σιπριάνο έφυγε στην πλάτη του και πήρε πάσα, έβγαλε μπαλιά στο δεύτερο δοκάρι, ο Κακουλλής έκανε κεφαλιά αδύναμη στον Ζάντρο.

Στο 29ο λεπτό ο Σιπριάνο εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, στο πρώτο δοκάρι έπιασε κεφαλιά ο Κακουλλής, η μπάλα πήγε στο κέντρο της εστίας εκεί που περίμενε ο Μπέζους ο οποίος με κεφαλιά σημείωσε ένα εύκολο γκολ. 

Μία κεφαλιά του Γκομίς ύστερα από στημένο στο 31ο λεπτό πέρασε άουτ.

Στο 39ο λεπτό ο Γκομίς πήρε μπάλα πλάγια στην περιοχή μας, ελευθερώθηκε και έκανε σουτ για να κάνει παρέμβαση ο Κούσουλος με τη μπάλα να φεύγει κόρνερ.

Στο 41ο λεπτό ο Καζού κλώστησε εκτός φάσης τον Κακουλλή, χρειάστηκε το VAR ο Ιταλός για να του δείξει κόκκινη.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με χαμένο πέναλτι από την ΟΜΟΝΟΙΑ και γκολ νωρίς νωρίς. Ήμασταν η ομάδα που ήλεγχε το ρυθμό αν και ο Άρης έπρεπε ναρισκάρει και βγήκε 1-2 φορές μπροστά.

Έγινε καλή διαχείρηση και από τον Αναστασίου με τις αλλαγές που φρέσκαραν την ομάδα και από κει και πέρα περιμέναμε να δούμε αν θα μπει κάποιο άλλο γκολ. Φτιάχναμε προϋποθέσεις ενώ πιέζαμε ψηλά θέλοντας να μη δώσουμε μπάλα στον Άρη.

Έβγαλε παίκτες μπροστά ο Άρης για να μειώσει και έγινε επικίνδυνος αναγκάζοντας μας για λίγο να αμυνθούμε.

Β Ημίχρονο

Στην πρώτη μας επιθετική προσπάθεια στο 47ο λεπτό ο Σίμιτς πήρε κάθετη πάσα από τον Χάμπο, μπήκε στην περιοχή, προσπέρασε τον Ζάντρο ανατράπηκε και αν και τελείωσε τη φάση ο Σεμέδο δόθηκε το πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Κακουλλής με τον Ζάντρο να αποκρούει.

Στην αμέσως επόμενη μας φάση ο Σεμέδο πήρε μπαλιά από πλάγια και αφού ο Κακουλλής άφησε τη μπάλα να περάσει και να φτάσει στον συμπαίκτη του. Ο Γουίλι έκανε μία προσποίηση και τελείωσε τη φάση για να σκοράρει στο 50ο λεπτό.

Έχασε ευκαιρία ο Μπέγκνσον στο 52ο λεπτό με ένα σουτ από την περιοχή το οποίο έφυγε μπροστά στον Ουζόχο άστοχα.

Στο 61ο λεπτό ο Κακουλλής κέρδισε φάουλ έξω από τη περιοχή του Άρη, το εκτέλεσε ο Σιπριάνο στο δεύτερο δοκάρι, ο Μίλετιτς έπιασε κεφαλιά αναγκάζοντας τον Ζάντρο σε δύσκολη απόκρουση.

Μπέζους, Κακουλλής και Χάμπος βγήκαν για να μπουν οι Αλιούμ, Στεπίνσκι και Μπασιρού στο 65ο λεπτό.

Στο 73ο λεπτό ο Στεπίνσκι βρέθηκε σε θέση για σουτ έξω από τη περιοχή, το έκανε συρτά όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι αφού κτύπησε στο δοκάρι.

Στο 74ο λεπτό ο Μοντνόρ μπήκε στη περιοχή και ανατράπηκε από τον Κουλιμπαλί σύμφωνα με τον Κολόμπο και σφυρίχθηκε το πέναλτι. Πήγε στο VAR ο Ιταλός για να το ελέγξει και το ακύρωσε.

Έχασε μεγάλη ευκαιρία ο Άρης στο 79′. Βγήκε μπαλιά στο δεύτερο δοκάρι, ο Μπράουν έκανε κεφαλιά απέκρουσε ασταθώς ο Ουζόχο, έγινε νέα κεφαλιά για να αποκρούσει ξανά ο Φράνσις.

Στο 80ο λεπτό ο Μπάκιτς μπήκε στη θέση του Σίμιτς.

Κίτρινη κάρτα δέχθηκε ο Νικόλας στο 82′

Στο 85′ ο Σιπριάνο έδωσε τη θέση του στον Χαμάς.

Στο 90ο λεπτό ο Στεπίνσκι έδωσε στον Αλιούμ μέσα στην περιοχή, αυτός απέφυγε τον αντίπαλο του και πλάσαρε με το αριστερό για να πετύχει ένα πανέμορφο γκολ και να γράψει το 3-0.