Home TOP NEWS Όλοι απαραίτητοι και σημαντικοί στην τελική ευθεία

Όλοι απαραίτητοι και σημαντικοί στην τελική ευθεία

Το τελευταίο παιχνίδι με την Πάφο FC ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA και το ερχόμενο Σάββατο(06/04) κι από το εντός έδρας ματς με τον Άρη ουσιαστικά μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, αλλά και του κυπέλλου.


Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου μέσα σε ένα δεκαπενθήμερο θα κληθεί να δώσει συνολικά πέντε αγώνες πολύ σημαντικούς αγώνες, τρεις για το πρωτάθλημα και δύο στο κύπελλο οι οποίοι ουσιαστικά θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό και την μοίρα μας την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Από τις 6 Απριλίου μέχρι και τις 21 Απρίλιου θα υπάρχουν παιχνίδια στο πρόγραμμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κι όπως αντιλαμβάνεται κανείς η ομάδα μας θα έχει να ανέβει ένα “βουνό” και σίγουρα σε αυτή την προσπάθεια θα χρειαστούν όλοι οι ποδοσφαιριστές μηδενός εξαιρουμένου. που θα έχει στην διάθεση του ο Γιάννης Αναστασίου,

Το πρόγραμμα:

6/4 ΟΜΟΝΟΙΑ – Άρης (Πρωτάθλημα)
10/4 Άρης – ΟΜΟΝΟΙΑ (Κύπελλο)
14/4 Ανόρθωση – ΟΜΟΝΟΙΑ (Πρωτάθλημα)
17/4 ΟΜΟΝΟΙΑ – Άρης (Κύπελλο)
21/4 ΑΕΚ – ΟΜΟΝΟΙΑ (Πρωτάθλημα)

Η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει σε διπλό ταμπλό (πρωτάθλημα και κύπελλο) και στα οποία θα διεκδικήσει με “νύχια και με δόντια” τους στόχους της, τα παιχνίδια θα είναι συνεχόμενα και ασταμάτητα γι’ αυτό όλοι οι ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ θα είναι σημαντικοί και απαραίτητοι.

Αναμένεται λοιπόν και το έδειξε κιόλας και σε προηγούμενα παιχνίδια ο Ελλαδίτης τεχνικός ότι θα δοθούν ευκαιρίες σε όλους τους ποδοσφαιριστές, άλλωστε δεν είναι εύκολο να χρησιμοποιηθεί μόνο ένας αριθμός ποδοσφαιριστών, καθώς στην μέση είναι κι ο παράγοντας κούραση, τιμωρίες αλλά και τραυματισμοί.

Συνεπώς όλοι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να είναι ανά πάσα στιγμής ετοιμοπόλεμοι για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν όταν και εφόσον χρειαστεί να κληθούν για να αγωνιστούν.