Home TOP NEWS Post Game: Οι πέντε χαμένοι βαθμοί, η “διπλή” χαμένη ευκαιρία και οι…...

Post Game: Οι πέντε χαμένοι βαθμοί, η “διπλή” χαμένη ευκαιρία και οι… στόχοι που δεν χάθηκαν!

Η ομάδα μας, σε άλλο ένα κρίσιμο παιχνίδι (όπως με ΑΕΚ) δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την έδρα της, “πέταξε” δύο πολύτιμους βαθμούς και με βάση τα αποτελέσματα των άλλων παιχνιδιών της ΑΕΚ(ήττα) και του Άρη(ισοπαλία), έχασε μια “χρυσή” ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην βαθμολογία και να μπει με περισσότερες απαιτήσεις στην διεκδίκηση του στόχου και της εξασφάλισης μιας θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη.


Όσον αφορά το χθεσινό παιχνίδι, η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου να τα βρήκε κάπως “σκούρα” απέναντι στην ομάδα της Πάφου, ωστόσο στις λιγοστές ευκαιρίες που βρήκε καταφέραμε να βρει τον δρόμο προς τα δίχυτα με τον Βέλικο Σίμιτς και μάλιστα σε ένα καλό χρονικό σημείο, στα τελικά στάδια του πρώτου ημιχρόνου.

Απ΄εκεί και πέρα το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για την ΟΜΟΝΟΙΑ με το κερδισμένο πέναλτι, όμως η ευκαιρία για να “κλειδώσουμε” το παιχνίδι χάθηκε με το άστοχο πέναλτι του Ρομάν Μπεζούς. Η Πάφος τελικά βρήκε την απάντηση και ισοφάρισε στο 66ο λεπτό με ένα εύκολο γκολ.

Η ισοφάριση δεν πήρε από κάτω τους ποδοσφαιριστές μας, προσπάθησαν, πάλεψαν μέχρι το 97ο λεπτό για να πετύχουν το δεύτερο και νικητήριο γκολ, βρήκαν σημαντικές ευκαιρίες, ωστόσο στο τέλος της ημέρας, λίγο η έλλειψη καθαρού μυαλού και λίγο η αστοχία δεν επέτρεψε στην ομάδα μας να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και να φύγει με τη νίκη από το ΓΣΠ.

Συνεπώς, με τα πιο πάνω στο “Ηλίας Πούλλος” πρέπει να γίνει μια καλή αυτοκριτική να δουν το τι πραγματικά έφταιξε στα δύο παιχνίδια με την ΑΕΚ (ήττα) και την Πάφο FC (ισοπαλία) τα οποία μάλιστα έγιναν ενώπιον και 12χιλιάδων οπαδών και η ομάδα μας δεν κατάφερε να πάρει την ουσία και πέταξε πέντε πολύ σημαντικούς βαθμούς.

Φυσικά, παρά το ισόπαλο απότελεσμα με την Πάφο FC η ΟΜΟΝΟΙΑ παραμένει ζωντανή στο κυνήγι μιας προνομιούχας θέσης στο πρωτάθλημα και έτσι το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη όπως αντιλαμβάνεται κανείς κι από τα βαθμολογικά δεδομένα αποκτά μεγάλη και ιδιαίτερη σημασία.

Ο Γιάννης Αναστασίου έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, δεν έμεινε ικανοποιημένος για τον τρόπο που δέχθηκε το γκολ η ομάδα μας, αλλά και για το τελικό αποτέλεσμα και το διάστημα που θα έχει να δουλέψει για το ματς με τον Άρη θα προσπαθήσει να δουλέψει και να διορθώσει πράγματα και παράλληλα να ανεβάσει ψυχολογικά τους παίκτες του για να παρουσιαστούν έτοιμοι στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν αρχή γενομένης από αυτό με τον Άρη στο πρωτάθλημα.