Home TOP NEWS Τελικός και… προγραμματισμός

Τελικός και… προγραμματισμός


Ο πιο σημαντικός στόχος επετεύχθη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ εξασφάλισε με τον καλύτερο τρόπο το Ευρωπαϊκό εισιτήριο κερδίζοντας το ιδιαίτερο παιχνίδι με το Αποέλ και πάει στις γιορτές του Πάσχα με ηρεμία και με απόλυτα ήσυχη τη συνείδηση της, γνωρίζοντας ότι για να τα καταφέρει έπρεπε να υπερβάλει εαυτόν. Και το έκανε.

Πλέον, σε ότι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι απέμειναν δύο παιχνίδια. Αυτό της τελευταίας αγωνιστικής με την Πάφο, στο οποίο πάμε ουσιαστικά αδιάφοροι, αφού η 3η θέση έχει εξασφαλιστεί, και ο τελικός κυπέλλου. Έχουμε μπροστά μας ένα σχεδόν 20ήμερα μέχρι την τελευταία φετινή παράσταση της ομάδας και στις 18 Μαϊου ο αγώνας γιορτή δίνει τίτλο. Η διαχείρηση θα γίνει από το τεχνικό επιτελείο ώστε να κρατηθεί η ομάδα σε εγρήγορση και να παρουσιαστεί πανέτοιμη για να διεκδικήσει το τρόπαιο.

Από κει και πέρα είναι απολύτως απαραίτητο, οι σκέψεις για τον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου να είναι ήδη στο τραπέζι. Είναι οι παίκτες των οποίων λήγουν τα συμβόλαια, είναι και αυτοί που έχουν συμβόλαιο και οι οποίοι έχουν τεθεί εκτός πλάνων. Αυτά σε πρώτη φάση θα ξεκαθαρίσουν με το τέλος της περιόδου. Και βεβαίως στο κομμάτι της ενίσχυσης, Αναστασίου και Νταμπράουσκας σε συνεργασία με το σκάουτινγκ τιμ θα πρέπει να είναι έτοιμοι για να στελεχώσουν το συντομότερο δυνατό την ομάδα.

Το ενδεχόμενο να αρχίσουμε τις υποχρεώσεις μας στο Γιουρόπα Λιγκ, αυτό θα γίνει αν κατακτήσουμε το κύπελλο, θα μας αναγκάσει να αρχίσουμε προετοιμασία πολύ νωρίς αφού ο πρώτος αγώνας είναι στις 11 Ιουλίου. Και θα είναι σημαντικό κάποιοι μεταγραφικοί στόχοι να είναι ήδη στην ομάδα με την έναρξη της προετοιμασίας. Ασφαλώς και θα μείνουν θέσεις ανοικτές για μεταγραφές μέσα στον Ιούλιο και τον Αύγουστο όμως ο χρόνος θα πιέζει από νωρίς αφού η Ευρωπαϊκή διάκριση θα είναι η πρώτη προτεραιότητα που θα τεθεί την επόμενη χρονιά.