Home HOOLIFAN Hoolifan: Bend the Knee

Hoolifan: Bend the Knee

Γεια τζαι χαρά σας χωρκανοί! Τι κάνετε πως είστε?


Πάμε ρε ένα δυνατό καλωσόρισμα του Χουλη σας. Σας έλειψα αγαπούλλες?? Να που ξαναβρεθήκαμε. Εδώ λοιπόν στην νέα στήλη του νιουζ θα τα λέμε με τον ίδιο καυστικό με τον ίδιο απολαυστικό τρόπο που έχετε συνηθίσει. Αν συνηθίζεται βέβαια!

Οι συνομιλίες στο Μοντ πελερά τύφλα να έχουν μπροστά στις συνομιλίες με τους διαχειριστές. Ηθέλαν να γράφω μονο μια φορά στα άρθρα μου την λέξη δκιαολε, @ρχιδια, γ@μώτο τζαι το «πισκαλάτε με φόρα!» Ούτε ο Ακκιτζι εν εσχει έτσι παράλογες απαιτήσεις!

Ο χούλης σας βράχος. Αμετακίνητος. Ακλονητος. Τεράστιος. Λαλώ τους ρε μαλάκες έχω πρόταση που μπορεί να τα βάλω που δκυο φορές το καθένα τούτα που μου λαλείτε πως στο πούτσο εν να τα κόψω?

Ρε λαλουν μου καλημέρα μες το δρόμο τζαι απαντώ τους καλημέρα δκιαολε !

Συμφωνήσαμε τελικά να ξεκινήσουμε δειλά δειλά τζαι αν τα dislikes στη σελίδα αυξηθούν με ρυθμό ροζ φλαμίνγκο σε παραλίες τότε να φάω κλώτσο τζαι ασιχτήρι. Για αυτον κανονίστε! Είτε μεν πατάτε dislike είτε τρυπάτε τα βρωμοπούλια να ξεφουσκώνουν!

Λοιπόν

Όσοι με ξέρετε να μην τα ξαναλέω. Βλέπω σας ρε γάροι που κάμνετε οτι εν με ξέρετε….

Οφείλω όμως να προειδοποιήσω τζαι να ενημερώσω όσους τυχαία εβρεθηκαν σε τούτη τη στήλη. Μπορεί ο άνθρωπος ρε παιδί μου να μπήκε να δκιαβασει εντεκάδες έννε ανάγκη να πεταχτούν τα μάθκια του πόξω που την πρώτη!! Κάτσε μαστρε τζαι εν να σου πω τζαι Half time – full time σε λλιο !

Λοιπόν με την γνωστή σεμνότητα και ταπεινότητα που με διακατέχει. Ποιός είμαι.

Είμαι ο φάκτορας του χιούμορ είμαι ο γκαμνα style της αρθρογραφίας είμαι ο ντεσπασίτος της ειρωνείας.

Είμαι ο o βασιλιάς είμαι τζαι ο θρόνος. Είμαι η βασίλισσα. Είμαι η Καλλίσι είμαι ο δράκος είμαι ο νάνος είμαι η μιτσιά έχω τζαι λίστα ποιούς εν να γ@μήσω. Είμαι ο Χόντορ τζαι εν περνά κανένας, είμαι ο γκραντ μεήστερ τζαι εν να σας μαγέψω, ρε είμαι ο Σκώλυκας αλλά έχω τζαι τα @ρχίδια! Τζαι είμαι τζαι πιο Μπάσταρτος τζαι που τον Σνόου.

Για αυτό bend the knee μαδαφακα αμαν ακούεις hoolifan

Εκατάλαβες ήντα στήλη εμπήκες να δκιαβάσεις? Για αυτό βάρτα μωρά να ππέσουν τζαι πατάτε at your own risk

Όπως κάτι σελίδες που για να μπεις ρωτούν σε are you a robot. Λαμνε γύρεφκε.

Are you a robot μισχιμου. Ναι είμαι ρομπότ τζαι θέλω να κάμω account στο ebay να φέρω λάδκια που έξω γιατί κάποθεν χάννω

Αν τζαι η αλήθκεια που ήμουν μιτσής έβαλλα μια ττενέκκα πας την κκελλέ μου τζαι έκαμνα το ρομποκοπ. Εν να μπου θέλεις ρε βλάκα εσού εν έκαμνες μαλακίες?

Τελοσπαντων. Enter at your own risk κουμπί θα έχουν οι administrators στη στήλη μου για αποφυγή παρεξηγήσεων. Δαμε θα τα δκιαβάζετε πιο ωμά που τα σουσχι, πιο καυτά που μεξικάνικα τζαι πιο αθυρόστομα από ότι μιλά ναύτης σε κωλόμπαρο του Αμβούργου

Καθωσπρέπει, κυριλλέδες και πουριτανοί ξιου ξιου ξιου

Πάμε να ξεκινήσουμε με την σχυλλάκα μας!!!

Απίστευτο το τι γίνεται. Ο ξεσήκωμος ο αναβρασμός. Η ελπίδα. Τούτον είναι. Η ελπίδα. Εμπήκεν νάκκον φως που τα βαούμενα πατζούρια μας τζαι ενόμισαμε ήρτεν η ανάσταση. Θέλει προσοχή. Θέλει υπομονή. Να συνηθίσουνε τα μάτια στο φως. Είναι χρόνια στο σκοτάδι. Προσεχτικά

Δεν εξηγείται άλλοσπως πάντως. Οι Ομονοιατες γυρευκουν ευκαιρία να μαζευκουνται. 3000 πρωτη προπόνηση, 2500 στις Πλατρες, 9000 στο πρωτο φιλικό, 4 χιλιαδουλες στο δεύτερο , και ενα αμφιθεατρο τρισπιλι στην παρουσίαση του ροστερ !!!

Ρε γαμω το καπηλε μου να καμει στατους ο Τζιονης ” καλημερα με καφεδακι” εν να του κατεβουμε 50 ατομα με τα κοφι island στο σχερι τζαι τις τυρόπιττες να του καμνουμε παρέα !!

Ελα Χατζηλιασή μου να σε κεράσουμε τζαι σένα τον κα-πουτσινο σου

By the way θυμάσαι πόσα ετράβησες μαζί μου? Τζαι εν εννοω τα μαλλιά της τζεφαλής σου….

Είδα τζαι την παρουσίαση του ρόστερ. Είδα το βίντεο με τον Γκονζάλες να φωνάζει ΟΜΟΝΟΙΑΑΑΑααα τζαι εσχει που τα ψες που τον φαντάζομαι σε διαφήμιση με κουφεττες Halls!!!

Τμήμα Μάρκετινγκ δώκε προσοχή. Διαφήμιση με Halls τζαι μέσα σε ένα μήνα ξεχρεώνουμε την μεταγραφή του λαλώ σου. Εστω στρεψιλς.

Μα ήντα φωνή εν τούτη γιέ μου !!!

Εσυναχτήκαν 3 θυλυκά γαούρκα πόξω που το αμφιθέατρο ενομίζαν ήταν ερωτικό κάλεσμα δκιαόλε!

Αγκάνιστους γαουρούι μου τζαι είμαστε μαζί σου!

Πάντως αρέσκει μου τζαι το νέο σουξεδάκι το σύνθημα « Εκείνο το κασκόλ». Αρέσκει μου που ωραιοποιούμε τις καταστάσεις ξέρεις πατέρας γιος κασκόλ χεράκι στο γήπεδο τραγουδια ηλιοβασιλέματα ροζ φλαμέγκα κλπ κλπ

Αρχίδι@

Χα χα. Μεν πελλανισκετε ρε κοπελια απλά ούλλοι ξέρετε πως εν ήταν ετσι στο γήπεδο με τον πατέρα.

Κάτι γαουροφωνάρες κουντήματα ξιτιμασχιες « Σφύρα καλά πουτ@ν@ς γιε , κάτι Λήξε το πππεζζζεβέγκη, κάτι Σκούλλο δειλέ!» και πάει λέγοντας.

Απλά κάτσε να φκάλεις σύνθημα με ετσι παιδικές αναμνήσεις τωρά. Σάστα τζαι γύρασιν.

Τζαι στο ένα χέρι σιούρα εν είμουν εγιώ. Ήταν για η γλυσταρκά για τα φυστούτζια για τα ροθμανς!

Αστειεύομαι. Το σύνθημα γαμ@ τζαι ρέσσει τζαι μπράβο στα παιδά. Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά μάγκες

Ο Ιωνάς ρε ήντα που γίνεται ρε ήδεν τον κανένας?

Ρε μαλακες ώσπου ήταν αντιπολίτευση εφκαινε στα κανάλια πιο συχνά από ότι οι διαφημίσεις του Τζαμπο τα χριστούγεννα. Τωρά επεθάναν του σχεδόν καμιά δκιακοσιά κρατούμενοι τζαι κάμνει μας το Τσαρλιν Τσαπλιν ο γάρος. Μούγκα!

Έφκα ρεε δκιαολε. Μιλα. Είσαι υπουργός. Πεθανίσκει κόσμος που υπερβολική δόση ναρκωτικών ΜΕΣΑ στις φυλακές όχι πόξω στα πάρκα. ΜΕΣΑ !!

Ρε γ@μω το σχιήστο μου είχα παρέα ήθελε νάκον χόρτο τζαι έν εβρισκε τζαι αναγκάστηκε να μεθύσει να τον πάρουν μέσα για αλκοτεστ να σαστει ρε καμπανόγαροι!!!

Αλλα ναι εξήχασα εσύ έσχεις να πατάξεις την βία στα γήπεδα. Πρωταρχικός στόχος. Τελικός σουπερ καπ επήαν με το ζόρι 1500 άτομα. Τελικά τι έκαμες? Εδιωξες τους χουλιγκανς? Έκαμες τα σχιιονι.

8000 μεσω όρο το σουπερ καπ θα μαζευε. Επηαν 1500. Συμφωνα με τα δικά σου δεδομένα εδιωξες 6500 χουλιγκανς από ένα παιγνίδι….

Εκαμες ππουρτου. Ο κόσμος εν πατά για τις βρωμιές σες τζαι όχι για τις φασαρίες. Τζαι οι φασαρίες γινουνται 99 % για τις βρωμιές σας.

Εκαμες το ποδόσφαιρο όπως τα μούτρα του Ριμπερι γαμω τον καπηλε μου τζαι να μιλήσεις τζαι που πάνω.

Παένετε στα ανάττεμα αφήστε τουτον το αθλημα να αναπνεύσει να εσχει αξιοκρατία να παίζουμε μάππα τζαι όχι καραγκιόζη

Τώρα που είπαμε για αξιοκρατία….

Εβρέθηκεν μια CYTA να μας κάμνει εμάς κολπούθκια τζαι να λαλεί κουβέντες για μας τζαι την βιωσιμότητα μας. Ποια????? H cyta ρε κοπέλια. Λαμόγια γ@μώτο

Εξήχασεν η cyta που για να πάει ένα μήνυμα της έπρεπε να περάσει μια έκλειψη ηλίου μια πανσέληνος τζαι μια ευθυγράμισση πλανητών

Ρε γαμώ το καπηλέ μου έστειλε μου μηνυμα ο τζύρης μου να του φέρω 2 πακέτα τσιάρα craven a που το περίπτερο τζαι ώσπου να το πιάσω τζαι να πάω εκαταργηθηκαν!

Ρε έστειλα της Μαρίας συγχαρητήρια στην αποφοίτηση της που έπκιαε το πτυχίο τζαι απάντησε μου μετά που 4 χρόνια « Ευχαριστώ τζαι στα δικά σου». Επιασε το η καημένη που επαντρέφτηκε !!!

Ατε να μεν συναφέρω που τον τζαιρό που επιάναμε τηλέφωνο τον θκιο μου τον Ττοφφή στην Αγγλία τζαι εβρεθούμασταν τριπλή συνομιλία εγώ τζοίνος τζαi ενας μανατζερ του Bollywood.

Χάτε να μεν ακούσετε τζε άλλα. Λαμόγια

Τζαι πάρτε φόρα τζαι πισκαλάτε κανένα Χρυσό Οδηγό του όλου σας.

Ότι τζαι να κάμετε τζοινο που φοάστε εν να το πάθετε ούλλοι σας. Εν νωρίς ακόμα. Ακόμα εν στο πίσω μέρος του μυαλού σας σαν μια σιγανή αδύναμη ερώτηση. «Λες? Εν δυνατόν?»

Ώσπου περνά ο τζαιρός όμως τζαι εκείνη η ερώτηση μεγαλώνει τζαι γίνεται «Εν δυνατόν να το πιάσουν?» τζαι ώσπου γινεται τρεμουλο τζαι ιδρώτας, τζαι ώσπου θωρείται τον λαό να σχιονώνεται μες τις στράτες όπως τες ακρίδες στις 7 πληγές του Φαραώ τότε εν να καταλάβετε ούλλοι το λάθος σας. Φαραώπιστοι τζαι ππαραόπιστοι !

ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ. Εχω τα δευτέρκα σας έτοιμα ούλλους! Έσχει χρόνια που γράφω. Τζαι μανα μου μανα μου μανα μου εσυναχτηκαν τόκοιιιιιιι !!!!

Ατε γειά σας μωρά

Καλήν μας αρκήν. Βλάγκαν υπομονήν τζαι πίεσην!

Ντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  σπααααααααααααααα σιτο  πασιτο πασιτοοοοο

Υ.Γ Από την καταστροφή μου μας ρήμαξε κράτησα το τελευταίο αποκαίδι. Με εκείνο άναψα φωτιά να ζεσταθώ τη νύχτα. Σαν ήρθε το πρωί ξεκίνησα πάλι το κτίσιμο.

Υ.Γ 2 ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ – ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Υ.Γ 3  07-10-17       7ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΥΡΑΣ 9 . Πρέπει να πω κάτι άλλο?…