Home ΚΥΠΡΟΣ Εντοπίζονται παραβιάσεις, θα δούμε όμως τιμωρίες;

Εντοπίζονται παραβιάσεις, θα δούμε όμως τιμωρίες;


Ο Επικεφαλής Πειθαρχικός Εισαγγελέας Αριστοτέλης Βρυωνίδης έβγαλε ανακοίνωση, η οποία δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας και αναφέρει τα πιο κάτω:

Δυστυχώς τις τελευταίες μέρες παρατηρείται το φαινόμενο της έκδοσης Ανακοινώσεων και ή Δηλώσεων Σωματείων και/ή διαφόρων παραγόντων μετά την πρόσφατη έκδοση της απόφασης της Δικαστικής Επιτροπής σε σχέση με τον διακοπέντα αγώνα Πρωταθλήματος «Γλαύκος Κληρίδης» μεταξύ ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ.

Θέλω να τονίσω εμφαντικά ότι οι πιο πάνω ενέργειες παραβιάζουν κατάφορα πρόνοιες τόσο των Πειθαρχικών Κανονισμών της Ομοσπονδίας όσο και της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος «Γλαύκος Κληρίδης» και το γραφείο μου επιφυλάσσεται αφού μελετήσει το περιεχόμενο όλων των πιο πάνω ενεργειών να ενεργήσει ανάλογα.

Καλώ όλους τους ενδιαφερόμενους να επιδείξουν την πρέπουσα σοβαρότητα συμμορφούμενοι πλήρως με τους Πειθαρχικούς Κανονισμούς ούτως ώστε τα Πειθαρχικά Σώματα της Ομοσπονδίας να μπορούν να ανταποκριθούν στο δύσκολο έργο τους απρόσκοπτα.

Όπως λέει ο κ. Βρυωνίδης εντοπίζει παραβιάσεις στους κανονισμούς της ομοσπονδίας, ενώ συνεχίζει και λέει πως θα μελετηθούν όλα και θα έχουμε συνέχεια. Με λίγα λόγια μας λέει πως θα δούμε τιμωρίες, για όσους δεν τους λέει κάτι αυτή η λέξη  ας ρωτήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ τη σημαίνει. Εμείς παρακολουθούμε τις εξελίξεις και περιμένουμε που θα καταλήξει η όλη ιστορία, αν και δεν περιμένουμε να τιμωρηθεί κανείς για οποιεσδήποτε ανακοινώσεις, δηλώσεις, απειλές, κλπ, για το λόγο ότι δεν φοράνε πράσινα!