Home ΚΥΠΡΟΣ Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής

yoyo


Στη δυναμικότητα του αντιπάλου αλλά και στην αποφασιστικότητα της Εθνικής να παλέψει για το καλύτερο δυνατό, στάθηκαν στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με το Βέλγιο προπονητής της Εθνικής Πάμπος Χριστοδούλου και ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Μερκής. Η εθνική ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της. Οικονομίδης, Παναγή και Κυριάκου είναι στις επιλογές του Χριστοδούλου.

Οι δηλώσεις του κ. Χριστοδούλου:
«Για εμάς δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες. Έχουμε προετοιμαστεί και είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μου θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Για πρώτη φορά από τότε που είμαι στην Εθνική υπάρχουν τόσες πολλές απουσίες, όμως για εμένα αυτό δεν λέει κάτι. Τα παιδιά που κλήθηκαν έχουν ταλέντο και είναι μια ευκαιρία γι΄ αυτούς να αποδείξουν ότι αξίζουν. Ξέρουμε τον αντίπαλο μας και ξέρουμε πως είναι το φαβορί. Θεωρώ πως το Βέλγιο είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου και μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, όμως, θα δώσουμε το 100% για το καλύτερο δυνατό»
«Μπορεί να νικήσαμε τη Βοσνία, όμως αυτό θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Και εμείς άλλωστε είμαστε διαφορετική ομάδα σήμερα, από ότι το Σεπτέμβριο. Το Βέλγιο είναι ποιο καλή και ποιο ποιοτική ομάδα από τη Βοσνία».
«Σε όλους τους αγώνες δείξαμε χαρακτήρα και ήμασταν ανταγωνιστικοί και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και κόντρα στο Βέλγιο. Έχουμε αρκετούς ποδοσφαιριστές που πρώτη φορά θα παίξουν με τόσο δυνατό αντίπαλο, όμως, θεωρώ ότι έχουν την ικανότητα και το ταλέντο να ανταποκριθούν».

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μερκή:
«Θα παίξουμε για την περηφάνια μας. Ξέρουμε πως το Βέλγιο είναι το φαβορί όμως όλοι οι ποδοσφαιριστές θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Όταν αγωνίζεσαι εναντίον τέτοιων ισχυρών αντιπάλων, έχεις πολλά κίνητρα για να καταφέρεις. Όλοι στην ομάδα έχουμε θέληση, πίστη και αυτοπεποίθηση και θα τα δώσουμε όλα, για το καλύτερο δυνατό».