Home TOP NEWS Στον Απόλλωνα οι βαθμοί – Διαβάστε τις ποινές

Στον Απόλλωνα οι βαθμοί – Διαβάστε τις ποινές

apollon-ano-diakopi (3)Βγήκε η απόφαση για το παιχνίδι Απόλλων-Ανόρθωση. Τη νίκη παίρνει ο Απόλλωνας με 3-0 ενώ χάνει τρεις παίκτες για 6 ματς. Κεκλεισμένων κι άλλες ποινές για Ανόρθωση.


[…] Ενόψει των πιο πάνω έχω αποφασίσει την κατακύρωση του αγώνα, μεταξύ των σωματείων του Απόλλωνα Λεμεσού και της Ανόρθωσης Αμμοχώστου που ήταν ορισμένος στις 18/10/2015 (στα πλαίσια του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας) με τέρματα 3-0 υπέρ του σωματείου του Απόλλωνα Λεμεσού.

Συνεπακόλουθα, η ένσταση του σωματείου Ανόρθωσης Αμμοχώστου σε σχέση με το κύρος του συγκεκριμένου αγώνα απορρίπτεται.[…]
[…] Σε σχέση με τα καταγγελλόμενα πρόσωπα, επιβάλλω τις ακόλουθες ποινές:

1. Στον ποδοσφαιριστή Φώτη Παπουλή, αποκλεισμό από 6 αγώνες όλων των διοργανώσεων Πρωταθλημάτων της ΚΟΠ, πλέον €1000 πρόστιμο.
2. Στον ποδοσφαιριστή Γιώργο Μερκή, αποκλεισμό από 6 αγώνες όλων των διοργανώσεων Πρωταθλημάτων της ΚΟΠ, πλέον €1000 πρόστιμο.
3. Στον ποδοσφαιριστή Conceicao Rozario Do Rogerio, αποκλεισμό από 6 αγώνες όλων των διοργανώσεων Πρωταθλημάτων της ΚΟΠ, πλέον €1000 πρόστιμο.
4. Στον προπονητή της ομάδας κάτω των 21, Σωφρόνη Αυγουστή, αποκλεισμό από το να εισέρχεται σε οποιοδήποτε στάδιο υπό οποιαδήποτε ιδιότητα για 6 αγώνες όλων των διοργανώσεων της ΚΟΠ, πλέον €1000 πρόστιμο.[…]

Ποινές Ανόρθωσης:

[…] 1. Η διεξαγωγή ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών.
2. Η διεξαγωγή δυο αγώνων με αποκλεισμό της Νότιας Κερκίδας του Σταδίου Αντώνης Παπαδόπουλος. Η ποινή αυτή θα εκτιθεί αμέσως μετά την έκτιση της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών ως ανωτέρω.
3. Πρόστιμο €20.000 […]