Home TOP NEWS Χενέουγκτεν για το παιχνίδι με ΟΜΟΝΟΙΑ: «Πάμε για τους τρεις βαθμούς»

Χενέουγκτεν για το παιχνίδι με ΟΜΟΝΟΙΑ: «Πάμε για τους τρεις βαθμούς»

Ronny Van Geneugden (1)


Δημοσιογραφική διάσκεψη ενόψει του αγώνα με την ΟΜΟΝΟΙΑ παρέθεσε ο προπονητής της ΕΝΠ, Ρόνι Βαν Χενέουγκτεν. Δύσκολο χαρακτήρισε ασφαλώς το παιχνίδι στο ΓΣΠ, όμως ο στόχος της ομάδας του είναι οι τρεις βαθμοί.

Από την πλευρά του ο μεσοεπιθετικός της ομάδας Μίλος Άντιτς περιμένει με ανυπομονησία το παιχνίδι όπως είπε, τονίζοντας πως σέβεται την ΟΜΟΝΟΙΑ, όμως θέλει τους τρεις βαθμούς.

Οι δηλώσεις του τεχνικού της ΕΝΠ:

«Έχουμε μπροστά μας ένα σπουδαίο παιχνίδι με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το ίδιο παιχνίδι, σε μια κοινή κατεύθυνση. Και όπως στο περασμένο παιχνίδι, περιμένω να δω πώς θα αντιδράσει η ομάδα με ένα τόσο μεγάλο αντίπαλο. Δεν θα σταθούμε στα δυνατά σημεία της ΟΜΟΝΟΙΑ. Με δύο εβδομάδες δουλειά προέχει το πως θα δουλέψουμε και πώς θα παρουσιαστούμε εμείς. Να παίξουμε αυτό που θέλουμε».

Ronny Van Geneugden

Αν θεωρεί ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει τη νίκη:
«Αν δεν το πίστευα, θα μέναμε εδώ και δεν θα πηγαίναμε στην Λευκωσία. Πάμε για τους τρεις βαθμούς, αν δεν τα καταφέρουμε θέλουμε τον ένα. Πάμε στο παιχνίδι για να κερδίσουμε κάτι. Σε κάθε παιχνίδι πας για να το κερδίσεις. Αν πας απλά για να μην χάσεις, αυτό δεν καθιστά καλή νοοτροπία».

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό και το τι θέλει να αλλάξει ενόψει ΟΜΟΝΟΙΑΣ:
«Έμεινα ευχαριστημένος από τα πρώτα 30 και τα τελευταία δέκα λεπτά. Στο μεσοδιάστημα δεν παίξαμε αυτό που θέλαμε. Αυτό που είπα είναι ότι πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο αυτό που θέλουμε να παίξουμε. Το passinggame, την κατοχή μπάλας.

Για τις απουσίες των Μπάουμαν και Βούκσεβιτς:
«Πιστεύω ότι μπορεί να λειτουργήσει το πλάνο παρά τις απουσίες. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν τι αξίζουν. Στο παιχνίδι με τον Εθνικό βοήθησαν οι αλλαγές, αυτό περιμένουμε και από τους παίκτες που θα παίξουν με την απόδοση τους και την συμπεριφορά τους να αποδείξουν ότι αξίζουν. Είναι θετικό για μια ομάδα να μην πηγαίνει στο πρωτάθλημα με έντεκα παίκτες αλλά με όλο το ρόστερ που έχει στην διάθεσή της».

 

Milos Antic

Το αρχικό σχόλιο του Μίλος Άντιτς: «Εγώ και οι συμπαίκτες μου ανυπομονούμε για το παιχνίδι. Να πάμε στο γήπεδο και να βγάλουμε την νέα φιλοσοφία που έχει η ομάδα. Να προσπαθήσουμε να δείξουμε αυτά που δουλεύουμε, τον διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού».

Αν υπάρχει πίεση πριν από ένα αγώνα με μεγάλο αντίπαλο: «Δεν έχω άγχος, είμαι συνηθισμένος από τέτοια παιχνίδια στην Ιταλία. Πάμε να διασκεδάσουμε και να πάρουμε τους βαθμούς. Έχουμε μεγάλο σεβασμό σε έναν μεγάλο αντίπαλο αλλά με αρκετό κόσμο, κοιτάμε την δική μας ομάδα. Εγώ προσωπικά τα μεγάλα παιχνίδια τα περιμένω με ανυπομονησία. Είναι μεγάλο κίνητρο, τα περιμένω με μεγάλη διάθεση».

Πηγή των δηλώσεων: sport-fm.com.cy