Home ΚΥΠΡΟΣ Μεγάλο το ενδιαφέρον για την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ

Μεγάλο το ενδιαφέρον για την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ

AG30-omonoia-aek-alves-florescu (119)


Ο τραυματισμός του Φερνάντο Καβενάγκι και η αποχώρηση του από το ρόστερ του Αποέλ, ανανέωσε το ενδιαφέρον για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον πίνακα των σκόρερ στο Πρωτάθλημα Cyta. Ο Αργεντινός επιθετικός μπορεί να αγωνίστηκε και να σκόραρε για τελευταία φορά στο Πρωτάθλημα μας στις 7 Φεβρουαρίου, όμως, εξακολουθεί να προηγείται στον πίνακα των σκόρερ με 19 τέρματα.

Την πρωτιά του Καβενάγκι “αμφισβητούν” κατά πρώτο λόγο τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν πετύχει δύο ή τρία τέρματα λιγότερα από αυτόν, ενώ υπό προϋποθέσεις, την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ μπορούν να διεκδικήσουν και άλλοι ποδοσφαιριστές αφού απόμένουν πέντε αγωνιστικές.

Ο Αντρέ Άλβες της ΑΕΚ και ο Ντίμιταρ Μακρίεφ της Νέας Σαλαμίνας έχουν πετύχει από 17 τέρματα και χρειάζονται άλλα δύο για να πιάσουν τον Καβενάγκι στην πρώτη θέση ενώ στα 16 τέρματα βρίσκεται ο Ντίνο Ντλοβού της Ανόρθωσης.

Με πέντε αγωνιστικές να απομένουν, όλα είναι ανοικτά για την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ και η τελική έκβαση της προσπάθειας των ποδοσφαιριστών αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που έχουν πετύχει διψήφιο αριθμό τερμάτων:

1. FERNANDO EZEQUIEL CAVENAGHI 19
2. DIMITAR IVANOV MAKRIEV 17
3. ANDRE ALVES DOS SANTOS 17
4. DINO NDLOVU 16
5. TOMAS SEBASTIAN DE VINCENTI 14
6. ANDRE SCHEMBRI 14
7. CILLIAN SHERIDAN 13
8. ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11
9. NASSIR AHMED MAACHI 11
10. ALHASSANE KEITA 10