Home TOP NEWS Νίκες για Άρη και Απόλλωνα – Ισοπαλία μεταξύ Δόξας και Σαλαμίνας

Νίκες για Άρη και Απόλλωνα – Ισοπαλία μεταξύ Δόξας και Σαλαμίνας

phi_5785


Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Άρης. Η “ελαφρά ταξιαρχία” επικράτησε της Αναγέννησης με 2-1 και ανέβηκε στους 7 βαθμούς. Ο Γκονζάλες άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 53ο λεπτό ενώ λίγο προηγουμένως, στο 48′, ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε εκτελέσει πέναλτι που αποκρούστηκε από το Μάστρου. Ο Μάρτινς στο 57′ με όμορφη εκτέλεσε φάουλ πέτυχε το 2-0 για τον Άρη για να μειώσει για την Αναγέννηση ο Γιαννακού στο 79′ με κοντινή κεφαλιά, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.  Ο Άρης ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές αφού στο 88ο λεπτό αποβλήθηκε ο Ικάντε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο Μακάρειο Στάδιο, Δόξα και Νέα Σαλαμίνα δεν κατάφεραν να σκοράρουν και έμειναν στο ισόπαλο 0-0. Η Δόξα παρέμεινε 12η με 6 βαθμούς και η Νέα Σαλαμίνα 8η με 13 βαθμούς.

Νέα νίκη για τον Απόλλωνα που συνέτριψε με 6-0 εκτός έδρας την Καρμιώτισσα και ανέβηκε στους 22 βαθμούς. Στο 3′ ο Παπουλής με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ για να πετύχει το δεύτερο τέρμα του Απόλλωνα ο Ντα Σίλβα με πέναλτι στο 10ο λεπτό. Δεύτερο προσωπικό τέρμα για τον Παπουλή στο 20′ με όμορφο πλασέ και 0-3 για τον Απόλλωνα.  Στο 55ο λεπτό ο Μάγκλιτσα με κοντινό πλασέ μετά από ομαδική προσπάθεια των συμπαικτών του και πάσα του Παπουλή πέτυχε το 4-0 για τον Απόλλωνα για να διαμορφώσει το 5-0 ο Πίεχ με σουτ από το ύψος της περιοχής στο 70ο λεπτό. Το τελικό 6-0 το πέτυχε ο Χαράλαμπος Κυριάκου με μακρινό σουτ έξω από την περιοχή στο 84ο λεπτό.