Home TOP NEWS Έντονα παράπονα των ΟΜΟΝΟΙΑτών για τις τιμές των εισιτηρίων

Έντονα παράπονα των ΟΜΟΝΟΙΑτών για τις τιμές των εισιτηρίων


“Ψυχράνθηκαν” κάπως οι φίλοι της ομάδας μας με τις τιμές των πακέτων για τους εντός έδρας αγώνες του Europa League. Τα σχόλια και τα μηνύματα που λαμβάνουμε από τον κόσμο είναι ότι οι τιμές είναι αρκετά τσιμπημένες, γι’ αυτό και υπάρχουν αντιδράσεις.

Με μια πρώτη ματιά στους πίνακες των πακέτων εισιτηρίων από τις δύο παρουσίες της ομάδα μας στους ομίλους του Europa League και κάνοντας την σύγκριση παρατηρούμε ότι, την φετινή σεζόν τα πακέτα εισιτηρίων για τους τρεις αγώνες που θα δώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ στο ΓΣΠ στους ομίλους είναι πιο ακριβά και σε κάθε κατηγορία οι τιμές είναι 10 με 15 ευρώ πιο πάνω ακόμα και με την Privilege Card. Χωρίς την κάρτα οι τιμές σε σχέση με την προηγούμενη παρουσία μας σε ομίλους του Europa είναι πολύ πιο ακριβές.

Οι πίνακες:

Προηγούμενη φορά ομίλους Europa League:

Φετινή σεζόν ομίλων Europa League:

Εμείς από την πλευρά μας, κατανοούμε τις αντιδράσεις του κόσμου ο οποίος περίμενε καλύτερη αντιμετώπιση από την Διοίκηση όσον αφορά τις τιμές των εισιτηρίων για τους αγώνες του Europa League. Άλλωστε στην πρώτη παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στους ομίλους του Europa League οι φίλοι της ομάδας μας στερήθηκαν της ευκαιρίας να δουν τα παιχνίδια από κοντά λόγω της πανδημίας, ενώ τώρα που έχουν την δυνατότητα βρίσκουν αυτές τις τιμές ενώπιον τους.

Θεωρούμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να αφουγκραστεί τις ανησυχίες του κόσμου, ο οποίος “διψά” και θέλει να βρεθεί στο γήπεδο για να δει την ομάδα του αγωνιζομένη σε αυτά τα ιστορικά παιχνίδια.