Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Διαφορά στην προσέγγιση

Διαφορά στην προσέγγιση

pod-ermis-25-ref


Παρατηρούμε μετά λύπης μας, μεγάλη διαφορά στην προσέγγιση συγκεκριμένων (το τονίζουμε συγκεκριμένων) ΜΜΕ των θεμάτων διαιτησίας όταν αυτά αφορούν την ομάδα μας και όταν αυτά αφορούν τον αιώνιο μας. Στεκόμαστε στις δυο αυτές ομάδες, γιατί είναι οι μεγαλύτερες στο νησί και κουβαλάνε τον περισσότερο κόσμο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αδικήθηκε παράφορα πολλές φορές μες τη χρονιά. Στην αρχή της, φαινόταν πως υπήρχε πλάνο να μείνει πίσω η ομάδα μας, με το ένα λάθος να διαδέχεται ο άλλο. Μαζεμένες άδικες κόκκινες (Στεπάνοφ, Μορέιρα), πέναλτι που δεν δόθηκαν και έκριναν αποτέλεσμα, από όλα είχε το μενού. Την ίδια εποχή, η πραγματικότητα είναι πως η ομάδα μας δεν έπαιζε καλά και αυτό που διαβάζαμε ήταν συνεχώς πως η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να εστιάσει στην απόδοση της και όχι στη διαιτησία. Κάποιοι μάλιστα μας έλεγαν ότι δεν θα πάμε ποτέ μπροστά επειδή φωνάζουμε όταν μας αδικούν (!!!), αν είναι ποτέ δυνατόν.

Αυτή την εβδομάδα, ήρθε και ένα κακό σφύριγμα για το Αποέλ (ήταν ένα σε ολόκληρο παιχνίδι) κόντρα στον ουραγό και με το σκορ υπέρ του αιωνίου, το οποίο Αποέλ θυμίζουμε ότι μόλις πριν 2 εβδομάδες, είχε πάρει ιδιαίτερα ευνοϊκή διαιτησία κόντρα στην ΑΕΚ, από άνθρωπο ο οποίος στο παρελθόν καταδικάστηκε για μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων στην κερκίδα του αιώνιου. Στα συγκεκριμένα ΜΜΕ, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στο λάθος του Ψευδιώτη, ενώ όταν τα σφυρίγματα ήταν υπέρ τους τόσο καιρό, χώνονταν σε κάποιες γωνιές των στηλών τους. Σεβασμός στους αναγνώστες κύριοι.