Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Ε, ποιον θα έπαιρναν; Το ρατσιστή πήραν!

Ε, ποιον θα έπαιρναν; Το ρατσιστή πήραν!

Thorsten-Fink


Ποδοσφαιριστής υπήρξε μεγάλο όνομα. Σαν προπονητής έχει πράγματα να δείξει αν και άνεργος εδώ και δυο χρόνια. Σαν άνθρωπος, ταιριάζει ακριβώς στην ομάδα που τον προσέλαβε: ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ!

Όπως αναφέρεται στο βιογραφικό του σε διάφορες ιστοσελίδες, κατά την παρουσία του στη Βασιλεία, ο Thorsten Fink επιτέθηκε ρατσιστικά στο μαύρο ποδοσφαιριστή του (!!!)Fwayo Tembo, κάτι το οποίο προφανώς “διέφυγε” των ΜΜΕ στην Κύπρο. Ο Γερμανός προπονητής φέρεται να είπε σε συνεργάτη του “να κατεβάσει τη μαϊμού από το δέντρο”, κάτι που προκάλεσε την οργή του ποδοσφαιριστή που ζήτησε να φύγει από τη Βασιλεία.

Καλά νέα λοιπόν, οι οπαδοί του Αποέλ μπορούν πλέον να φωνάζουν “ου ου ου” στους μαύρους ποδοσφαιριστές του αντιπάλου, μαζί με τον προπονητή τους! Καλά νέα επίσης για τους Βινίσιους, Καρλάο και Αμορίν που αναμένεται να τύχουν “ιδιαίτερης” μεταχείρισης!

υ.γ. Η πληροφορία που ήρθε στη σελίδα μας ότι μετά την επιλογή του ο Thorsten πήρε τον μαύρο Jose Morais που απορρίφθηκε για ευνόητους λόγους για να τον πικκάρει με ένα “ου ου ου” δεν επιβεβαιώνεται, οπότε δεν μπορούμε να την αναδημοσιεύσουμε ως πραγματική.