Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ “Μηχανάκι” ο Μάρης

“Μηχανάκι” ο Μάρης

maris (2)


Θυμάστε το Δημήτρη Μάρη; Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής πέρασε μόλις μια σεζόν από την ΟΜΟΝΟΙΑ όμως πρόλαβε και έκανε αισθητή την παρουσία του, ενώ παραμένει αγαπητός στο πράσινο κοινό. Ο ίδιος μάλιστα είναι κοντά στην ομάδα μας, δίνοντας το παρών του στο γήπεδο.. Ο Μάρης στηρίζει και το σωματείο μας με κάθε ευκαιρία, αφού συμμετείχε και πριν δύο χρόνια σε παιχνίδι παλαιμάχων στο ΓΣΠ, ενώ πριν λίγο καιρό παρευρέθηκε σε συγκέντρωση για οικονομική ενίσχυση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ είχε σκοράρει ένα γκολ και αυτό σε αιώνιο ντέρμπι(!), όμως στην καριέρα του έχει σκοράρει περισσότερα. Εδώ και τέσσερα χρόνια αγωνίζεται στο ΘΟΪ Λακατάμιας, κάνοντας το μεγάλη επιτυχία. Λίγο πριν κλείσει ακόμη τα 36 του χρόνια, ο Μάρης τρέχει σαν μηχανάκι βγάζοντας 90λεπτα με το τσουβάλι. Στη φετινή χρονιά βοήθησε στα μέγιστα την ομάδα του να κατακτήσει το Πρωτάθλημα Γ’ κατηγορίας σκοράροντας 9 γκολ αγωνιζόμενος και στα 26 παιχνίδια βασικός χάνοντας, χάνοντας μόλις οκτώ λεπτά, μετρώντας και μια συμμετοχή στο Κύπελλο. Είναι μάλιστα αρχηγός του ΘΟΪ, στο οποίο θα συνεχίσει και την επόμενη περίοδο, αφού ήδη έχει υπογράψει ανανέωση.

Στη φετινή απονομή
Στη φετινή απονομή

Στην επίσημη σελίδα του ΘΟΪ τονίζεται πως ο Δημήτρης Μάρης συμφώνησε χωρίς συζητήσεις για ανανέωση συμβολαίου με τις ίδιες απολαβές με πέρσι. Στη φετινή περίοδο, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ομάδας, ο Μάρης αγωνίστηκε σε όλες τις θέσεις πλην του τερματοφύλακα και του αριστερού μπακ!!! Σε δηλώσεις του ο Μάρης ανέφερε «Θέλω να δω το Θ.Ο.Ι., εκεί από όπου άρχισα την καριέρα μου στην Κύπρο, δηλαδή την Α’ κατηγορία».