Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Περί…εύκολων πέναλτι ο λόγος

Περί…εύκολων πέναλτι ο λόγος

Ball-56666


“Η νίκη μας είναι δίκαιη, ανεξαρτήτως αν δόθηκε το εύκολο πέναλτι”, είπε με το τέλος του παιχνιδιού χθες ο Τιμούρ Κετσμπάια. Τρία πέναλτι πήρε ως τώρα ο αιώνιος και τα τρία “εύκολα” και το βράδυ οι ειδικοί ψάχνουν να μας πουν “τον αγγίζει λίγο με το χέρι” “τον ακουμπάει” και διάφορα περίεργα λες και βλέπουμε καλλιτεχνικό πατινάζ και όχι ποδόσφαιρο. Μόνο ο ίδιος ο προπονητής τους τόλμησε να μιλήσει για “εύκολα πέναλτι”.

Το πραγματικό ερώτημα είναι “θα έπαιρνε οποιαδήποτε ομάδα στην Κύπρο οποιοδήποτε από τα τρία πέναλτι, εναντίων του Αποέλ;” Ρητορικό το ερώτημα αφού η απάντηση είναι προφανώς όχι. Δυστυχώς όμως η στάση όλων των σωματείων βοηθούμενη και από την αποχή του δικού μας, είπε στον Κουτσοκούμνη πως “ότι κάνεις είναι ΟΚ, προχώρα”. Κι άντε μετά να βρεις το δίκιο σου.

υ.γ. Το αστείο είναι ότι κάποιοι πανηγύριζαν και θεωρούσαν επιτυχία τον ορισμό του Νικ Νικολάου στη θέση του προέδρου της επιτροπής διαιτησίας. Λες και θα αφήσουν οποιοδήποτε να αλλάξει τη κατάσταση. Πέναλτι τη περασμένη εβδομάδα για την ΟΜΟΝΟΙΑ σε ντέρμπι δεν δόθηκε, τρία “εύκολα” πέναλτι για τον αιώνιο. Αυτό σχολιάζει ο κόσμος.