Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Όλα στην οθόνη σου

Όλα στην οθόνη σου

TV


Εάν δεν μπορείς να δώσεις το παρών σου στο γήπεδο να παρακολουθήσεις από κοντά την ΟΜΟΝΟΙΑ, τότε έχεις τη δυνατότητα να τη δεις από την οθόνη σου. Τα παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε όλα τα αθλήματα θα έχουν ζωντανή μετάδοση αυτή την εβδομάδα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερα παιχνίδια.

Αρχή σήμερα στις 20:30 με τον αγώνα φούτσαλ ΟΜΟΝΟΙΑΣ-Ανόρθωση. Σε live streaming η αναμέτρηση, που για να την παρακολουθήσεις πρέπει να πληρώσεις 3 ευρώ, τα οποία ενισχύουν οικονομικά το τμήμα της ομάδας μας. Πάτησε εδώ για περισσότερα.

Συνέχεια αύριο στις 18:00 με τον καλαθοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα σε ΟΜΟΝΟΙΑ και Αποέλ. Τηλεοπτική κάλυψη από τη Cytavision και συγκεκριμένα το κανάλι Cytavision Sports 5.

Την ίδια ημέρα, αλλά στις 20:00, μπορείτε να δείτε μέσω του Alfa Sports Web TV το ντέρμπι της πετόσφαιρας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει την ΑΕ Καραβά στη Λεμεσό και ο αγώνας έρχεται ζωντανά στην οθόνη σου.

Ο Κυριακάτικος αγώνας ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με αντίπαλο την Πάφος FC θα μεταδοθεί ζωντανά από το Sport +1. Σέντρα στις 16:00.