Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Δυνατότητα ΑΜΕΣΗΣ! ζωντανής μετάδοσης υπάρχει…

Δυνατότητα ΑΜΕΣΗΣ! ζωντανής μετάδοσης υπάρχει…


Ύστερα από τη συμφωνία της Cytavision με το ΡΙΚ για τη ζωντανή μετάδοση των αγώνων φαίνεται πως ακολουθούν και οι άλλες δύο συνδρομητικές πλατφόρμες οι οποίες ωστόσο, σε ότι αφορά στο ποδοσφαιρικό τους τηλεοπτικό πακέτο, είναι συμβεβλημένες.

Αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι πως, όντως συμφωνούν στο να μεταδίδονται ζωντανά τα παιχνίδια των ομάδων των οποίων διατηρούν τα διακιώματα, ωστόσο η προβολή θα γίνεται με καθηστέρηση 10 λεπτών κάτι που θεωρούμε ότι δεν είναι και ότι καλύτερο. Αυτά που επικαλούνται είναι…

1-Τις συμβατικές υποχρεώσεις με τους συνδρομητές τους. Από τη στιγμή που η Κύπρος  τέθηκε σε κατάσταση συναγερμού δεν θεωρούμε πως θα έχουν πρόβλημα οι συνδρομητές αν γίνει μία εξαίρεση για μερικούς αγώνες μέχρι να ξεπεράσουμε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή.

2- Τις συμβατικές υποχρεώσεις με τους χορηγούς. Υπάρχει άραγε χορηγός/εταιρεία που  να θέλει περιορισμένη απείχηση στην διαφήμιση του προϊόντος; Αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ισχύσει.

Πάντως η Primetel μεταδίδει ζωντανά μέσω youtube το pre-game και το post-game των παιχνιδιών που μεταδίδει οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να προβληθούν και οι αγώνες μέσω του συγκεκριμένου καναλιού.

Ας το ξανασκεφτούν οι δύο πλατφόρμες. Δεν είναι η στιγμή ούτε για να σκεφτούν το οικονομικό κομμάτι, ούτε και θα νιώσει κανείς αδικημένος αν προβάλουν σε ΆΜΕΣΗ! ζωντανή μετάδοση τα παιχνίδια.