Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Μίλησε για την κάρτα φιλάθλου και την Εθνική μας ο πρόεδρος του...

Μίλησε για την κάρτα φιλάθλου και την Εθνική μας ο πρόεδρος του ΚΟΑ


Ο πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο θέμα της κάρτας φιλάθλου, την Εθνική μας ομάδα ενώ έκανε αναφορά και στο γήπεδο της Λεμεσού.

Για την κάρτα φιλάθλου και αν υπάρχει πιθανότητα να διαφοροποιηθεί κάτι ή να γίνει τροποποίηση: «Για την κάρτα επειδή κατηγορήθηκα και εγώ ο ίδιος, τονίζω πως ηγούμαι ενός δημοσίου οργανισμού που εφαρμόζει τον νόμο. Είναι νομοθέτημα, πέρασε από το κοινοβούλιο. Εάν υπάρξει τροποποίηση του νόμου δεν αφορά εμάς. Εμείς θα εφαρμόσουμε οποιαδήποτε νομοθεσία έχουμε κοντά μας».

Για την Εθνική Κύπρου: «Ο προπονητής μαζεύει τους παίκτες λίγες ημέρες πριν από τους αγώνες για να γίνει το μοντάρισμα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Η τακτική και ο τρόπος παιχνιδιού έχει μεγάλη σημασία. Ο Κωστένογλου έκανε καλό ξεκίνημα, με τη Μάλτα ήταν σημαντική οπισθοδρόμηση. Αρχίσαμε να πιστεύουμε σε αυτήν την ομάδα και μέσα μου βαθιά πίστευα ότι είχαμε πιθανότητες σε αυτόν τον όμιλο για υψηλή θέση στο τέλος. Δυστυχώς μας προσγείωσε αυτό το παιχνίδι. Στην έδρα μας μπορούμε να κερδίσουμε οποιοδήποτε. Εκτός έδρας δείχνουμε πολλές αδυναμίες και εκεί είναι που πρέπει να επικεντρωθούμε».

«Επειδή αύριο παίζουμε πάλι, πρέπει να επανέλθουμε πολύ σύντομα. Εγώ πιστεύω σε αυτά τα παιδιά. Στην Κύπρο ενθουσιαζόμαστε πολύ εύκολα και απογοητευόμαστε το ίδιο εύκολα. Δεν τίθεται θέμα με τον προπονητή. Θα κριθεί στο τέλος. Είναι το μοναδικό επάγγελμα στον κόσμο που δίνει εξετάσεις κάθε εβδομάδα. Σε μία εξέταση να μα μην πας καλά, κινδυνεύεις να χάσεις τη δουλειά σου. Η Ομοσπονδία είμαι βέβαιος ότι θα στηρίξει τον προπονητή. Θα δούμε στο τέλος… Μια μέρα θα ‘ρθει η υπέρβαση, το πιστεύω», πρόσθεσε.

Και κατέληξε για το νέο γήπεδο της Λεμεσού: «Ιούνιο του 2022 παραδίδεται, Αύγουστο θα είναι έτοιμος ο χλοοτάπητας. Όσες ομάδες είναι μέσα στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, θα μπορούν να παίξουν στο νέο γήπεδο. Λίγο αργότερα θα είναι έτοιμα και τα οδικά έργα για ευκολότερη πρόσβαση».