Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Φεύγει ο Μάρκο – Στο Γέρι ο Ρουσιάς

Φεύγει ο Μάρκο – Στο Γέρι ο Ρουσιάς


Χάνει οριστικά για ένα μήνα τον Μάρκο Σοάρες η ΟΜΟΝΟΙΑ καθώς ο παικτης από αύριο θα ενσωματωθεί με την αποστολή της Εθνικής του ομάδας.

Πρώτη προπόνηση σήμερα με τη νέα του ομάδα ο νεαρός Ρουσιάς. Ο πρώην παραλιμνίτης επιθετικός, πήρε σχετική άδεια αφού ακόμη δεν έχει περάσει από ιατρικές.

Αναλυτικά το δελτίο σήμερα αναφέρει πως πρωινή ήταν η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας, στην οποία η τεχνική ηγεσία εφάρμοσε πρόγραμμα που περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα για τελειώματα φάσεων και τακτική με παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Ζοάο Πάολο Αντράντε, Μπρούνο Αγκουιάρ και Αντρέας Αβραάμ, ενώ ο Γιουβάλ Σπούνγκιν ακολούθησε μεγάλο μέρος του κανονικού προγράμματος προπόνησης.

Με την ομάδα μας προπονήθηκε για πρώτη φορά ο Ονησίφορος Ρουσιάς, αφού πήρε σχετική άδεια από το τεχνικό μας επιτελείο. Ο ποδοσφαιριστής θα περάσει τις επόμενες μέρες από ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να ενεργοποιηθεί το συμβόλαιό του.

Ο Μάρκο Σοάρες θα ενσωματωθεί με την αποστολή της εθνικής Πράσινου Ακρωτηρίου, ενόψει της συμμετοχής της στο Κόπα Άφρικα.

Την Πρωτοχρονιά η ομάδα μας θα έχει ρεπό, ενώ η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Τετάρτης