Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καιρός για νίκη σε ντέρμπι

Καιρός για νίκη σε ντέρμπι

img_9607


Κερδίσαμε τις εντυπώσεις, σε κάθε ντέρμπι. Πήραμε καθολική αναγνώριση πως αξίζαμε περισσότερους βαθμούς. Κόντρα στις περισσότερες ομάδες επιβληθήκαμε, κάναμε το παιχνίδι μας. Η ουσία είναι όμως πως στα ντέρμπι φέτος, μετράμε μηδέν νίκες. Και σε μια ομάδα του μεγέθους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δεν αρκούν οι καλές εμφανίσεις και οι εντυπώσεις.

Ήρθε ο καιρός για νίκη σε ντέρμπι και όλες οι συνθήκες προσφέρονται. Ο Σαβέφσκι έχει επιτέλους επιλογές, το παιχνίδι είναι στο σπίτι μας όπου η ΑΕΛ αγνοεί την επιτυχία από το 2005, ο αντίπαλος έχει κτυπητές αδυναμίες και προβλήματα. Τι μένει; Να πιστέψουμε, να κάνουμε το παιχνίδι μας, να πάρουμε τους πόντους.

Σε κάθε ντέρμπι που δεν κερδίσαμε, κάποιες λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά. Στο σερί των ντέρμπι στον πρώτο γύρο δεν τελειώναμε τις φάσεις μας ενώ κόντρα στην Ανόρθωση έκανε το κομμάτι του και ο Τράττος. Κόντρα στον Απόλλωνα κάναμε εγκληματικά ατομικά λάθη. Στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ μπήκαμε στο γήπεδο απότ ο 15΄και μετά. Είναι προφανές, στα ντέρμπι οι πιθανότητες να πληρώσεις τις λεπτομέρειες είναι μεγαλύτερες. Πρέπει να είμαστε 90 λεπτά συγκεντρωμένοι, πειθαρχημένοι και να τελειώνουμε τις ευκαιρίες μας!

Ενδεχόμενη νίκη σε ντέρμπι θα είναι το καλύτερο boost ψυχολογίας! Θυμίζουμε πως μετά τον κύκλο των ντέρμπι όπως και στον πρώτο γύρο έχουμε πρόγραμμα που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε. Αν κάνουμε το 3×3 με ΑΕΛ, Αποέλ και Ανόρθωση λοιπόν, τρία παιχνίδια στο ΓΣΠ, τα πάντα μπορεί να γίνουν.