Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις για Ανόρθωση

Μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις για Ανόρθωση

img_6902


Την προετοιμασία της για τον αυριανό (16:00) επαναληπτικό με την Αλκή ολοκληρώνει σήμερα η Ανόρθωση. Η ομάδα της Αμμοχώστου δεν μπορεί για την ώρα να σκέφτεται το ντέρμπι με την ΟΜΟΝΟΙΑ αφού θα πρέπει πρώτα να σφραγίσει το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Ο Ρόνι Λέβι ζήτησε από τους παίκτες του να σκέφτονται μόνο την Αλκή, καθώς το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν τους επιτρέπει την χαλαρότητα. Στο πρώτο παιχνίδι οι δύο ομάδες, έμειναν στην ισοπαλία, 1-1, σκορ που ευνοεί την ομάδα του Νεόφυτου Λάρκου.

Ο αυριανός επαναληπτικός, δίνει ξανά την ευκαιρία στον Τόνι Σαβέφσκι και στους βοηθούς του για νέα κατασκοπεία. Το τεχνικό επιτελείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δίνει μεγάλη βαρύτητα στο διάβασμα του αντιπάλου, και είναι πολύ θετικό που θα δουν πως αντιδράει η ομάδα του Ρόνι Λέβι, όταν το αποτέλεσμα δεν την ευνοεί και χρειάζεται γκολ.

Χωρίς Σκοπελίτη και Ζόρζε
Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Γιάννης Σκοπελίτης και θα απουσιάσει από το ντέρμπι στο ΓΣΠ. Τιμωρημένος και ο Πάολο Ζόρζε που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του Δημήτρη Χρυσοστόμου, στο πρόσφατο αγώνα πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα.