Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Χάρης και Μπρούνο, στον πάγκο για τα χαφ

Χάρης και Μπρούνο, στον πάγκο για τα χαφ

img_0613


Θα κοιτάει τον πάγκο του και δεν θα πιστεύει ο Σαβέφσκι: όχι μία, αλλά δύο εναλλακτικές λύσεις για τα χαφ, αν κάποιος μείνει αγωνιστικά πίσω από τους Λεάντρο, Ασσίς και Ζοάο Άλβες. Αναφερόμαστε ασφαλώς στο Χάρη Κυριάκου (που έπαιξε για κάποια λεπτά και κόντρα στο Αποέλ) και τον Μπρούνο Αγκουϊάρ!

Ο Χάρης συστήθηκε στην πλειοψηφία των ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ σαν δεξιός μπακ. Λέμε στη πλειοψηφία, γιατί όσοι παρακολουθούσαν παιχνίδια της δεύτερης ομάδας, γνωρίζουν πως η φυσική του θέση είναι στον άξονα. Δεν θα ακούσει φυσικά κανείς τον ποδοσφαιριστή να διαμαρτύρεται όταν παίζει δεξί μπακ, ο Σαβέφσκι όμως ξέρει πως αποτελεί αξιόπιστη λύση και για το κέντρο!

Όσον αφορά τον Μπρούνο, προπονήθηκε χθες για άλλη μια φορά κανονικά και οι ενδείξεις είναι θετικές για δεκαοκτάδα. Τώρα κατά πόσον είναι έτοιμος να μπει σε ένα παιχνίδι τόσο υψηλού κινδύνου με τόσο μεγάλη αποχή είναι μια άλλη συζήτηση, το σημαντικό είναι πως δηλώνει πλέον ετοιμοπόλεμος! Και ήταν η κατάλληλη στιγμή να το κάνει, αφού ο Μαργκάσα θα απουσιάσει τουλάχιστον δυο παιχνίδια!