Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Βρε ούτε καν μονόφθαλμοι

Βρε ούτε καν μονόφθαλμοι

sak_8861


Λέχθηκε και γράφτηκε φέτος πως στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος, μιας και δεν υπάρχει ομάδα που να έπαιξε σταθερά καλό ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα. Παρότι η Ανόρθωση είναι η ομάδα που δίκαια προηγείται στη βαθμολογία, ούτε καν εκείνη δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που είχε να ξεφύγει.

Όσο για το δεύτερο Αποέλ, είναι να αναρωτιέσαι πως έχει τόσους πόντους. Πραγματικά πονάς τα μάτια σου να βλέπεις τον αιώνιο στη μεγαλύτερη διάρκεια των παιχνιδιών του. Και δεν έχει παίξει σε καμιά περίπτωση όμορφο ποδόσφαιρο σαν την ΟΜΟΝΟΙΑ. Που είναι 5η, αλλά είναι και στιγμές που κρύβει τη μπάλα.

Στην ουσία: καμιά ομάδα δεν είναι καλύτερη μας. Καμιά ομάδα δεν έπαιξε το ποδόσφαιρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Στην Ανόρθωση πετάξαμε 4 κομμάτια, το Αποέλ χρειάστηκε τον δωδέκατο και τον δεκατοτρίτο παίκτη του για να μας πιάσει Χ. Η βαθμολογία είναι άδικη, αλλά δεν υπάρχει λόγος να το φιλοσοφούμε ιδιαίτερα. Να μπούμε στην τετράδα, να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας, να δώσουμε απαντήσεις. Το τραίνο δεν το προλαβαίνουμε, αξίζει όμως να τους βλέπουμε να ανησυχούν!