Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Με νίκη, αγκαλιάζουμε τετράδα

Με νίκη, αγκαλιάζουμε τετράδα

sak_8590


Η ομάδα την Τρίτη έκρυβε τη μπάλα, η ΑΕΛ έχασε βαθμούς και πιάσαμε έτσι τετράδα, ο Χριστοφή τελικά παρέμεινε τριφυλλοφόρος, αν έμπαινε και εκείνο το δοκάρι του Σκούλιτς στο 93, θα μιλούσαμε για τέλειο διήμερο, ας μην τα θέλουμε όμως όλα δικά μας!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ κρατάει πλέον την τύχη της στα χέρια της, όσον αφορά τους ρεαλιστικούς στόχους που έχει μπροστά της, που είναι η είσοδος στην τετράδα -και κατ’ επέκταση η έξοδος στην Ευρώπη- και η έξοδος στην τετράδα. Οφείλει να πάρει τα παιχνίδια που απομένουν ένα προς ένα, να κερδίζει και να απολαμβάνει τις απώλειες των άλλων. Πλέον δεν μας νοιάζει μόνο να βρεθούμε στη 4η θέση, αλλά να μειώσουμε και όσο το δυνατό περισσότερο την απόσταση από την 3η, αφού έχουμε ακόμα τα πλέι οφ.

Επόμενος αντίπαλος, ο πιο δύσκολος ως το τέλος της χρονιάς, ο Απόλλωνας. Η ομάδα της Λεμεσού έχει τους ίδιους στόχους μαζί μας, έρχεται όμως σε ένα γήπεδο αφιλόξενο για αυτήν, για να αντιμετωπίσει την καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή στη Κύπρο. Θα πούμε το αυτονόητο, το παιχνίδι εξαρτάται αποκλειστικά από τους παίκτες του Σαβέφσκι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για τη τετράδα και σε κάποιο βαθμό να την κλειδώσει, αφού οι αντίπαλοι έχουν σαφώς πιο δύσκολο πρόγραμμα.