Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Και τώρα Ανόρθωση

Και τώρα Ανόρθωση

img_0109


Αποστολή Δόξα εξετελέσθη και μάλιστα με αρκετά καλό βαθμό. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ έχουν ήδη ξεχάσει τον χθεσινοβραδινό αγώνα, αφού σε 2 μόλις μέρες, δίνουν ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς κόντρα στην Ανόρθωση, για τα προημιτελικά του κυπέλλου. Με δεδομένο πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ήδη εκτός της διεκδίκησης του πρωταθλήματος, το παιχνίδι αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία.

Οι δυο ομάδες, τα είπαν και προ δύο εβδομάδων για το πρωτάθλημα. Στο παιχνίδι εκείνο η κυρία της Αμμοχώστου είχε κερδίσει με 1-3, σε ένα παιχνίδι που έφτιαξε 4 φάσεις και έκανε 3 γκολ, ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε 6. Πρέπει πάντως να σημειωθεί πως η Ανόρθωση πατούσε καλά στο γήπεδο, τα δεδομένα όμως ήταν εντελώς διαφορετικά, τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά.

Αγωνιστικά, γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Ανόρθωση χωρίς τους Μάρκο Σοάρες και Ντανιέλσον. Η ομάδα του Σαβέφσκι είναι εντελώς διαφορετική όταν στο γήπεδο βρίσκεται ο άσσος από το Πράσινο Ακρωτήρι. Ψυχολογικά, γιατί οι δυο ομάδες είχαν κίνητρα των οποίων η σημασία απέχει από τη γη ως τον ουρανό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνιζόταν για το γόητρο της, η Ανόρθωση αγωνιζόταν για να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για το πρωτάθλημα. Αυτή τη φορά, ο κερδισμένος της μονομαχίας χρίζεται φαβορί για το κύπελλο…

Η προσοχή στην Ανόρθωση λοιπόν. Στο πράσινο στρατόπεδο πιστεύουν στην πρόκριση και είναι αποφασισμένοι τη Τετάρτη να κάνουν το πρώτο βήμα. Μακάρι να τα καταφέρουν.