Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Με την ίδια πυγμή και μες το γήπεδο

Με την ίδια πυγμή και μες το γήπεδο

img_9410


Αρέσει στον κόσμο το γεγονός πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δείχνει αποφασισμένη να τον προστατέψει, όπως και τα συμφέροντα της με το θέμα των εισιτηρίων. Στο παιχνίδι πρωταθλήματος, όχι μόνο η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε λιγότερα εισιτήρια από όσα προνοεί ο κανονισμός, αλλά οι οπαδοί της έγιναν και στόχοι σε εκείνη την 100% ακατάλληλη Βόρεια κερκίδα του Παπαδόπουλος. Υπάρχουν κανονισμοί όμως κύριοι και οφείλεται να τους ακολουθάτε.

Το ουσιαστικό πάντως είναι, να μπούμε με την ίδια πυγμή και την ίδια θέληση μέσα στο γήπεδο. Πολύ καλά κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ και προσπαθεί να προστατέψει τα συμφέροντα της, αν όμως δεν έρθει η νίκη την Τετάρτη, πολύ λίγοι θα θυμούνται τι έγινε στο θέμα των εισιτηρίων. Οι ποδοσφαιριστές έχουν καθήκον να πατήσουν τον αντίπαλο, να θέσουν γερά θεμέλια πρόκρισης και σε βάθος χρόνου, να περάσουν στην επόμενη φάση.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει κόντρα στην Ανόρθωση το τελευταίο της χαρτί για να κατακτήσει φέτος κάποιο τίτλο. Αυτό από μόνο του πρέπει να αποτελεί το ισχυρότερο κίνητρο τη Τετάρτη να κάνουμε την κορυφαία μας εμφάνιση. Η ποιότητα και η διάθεση υπάρχουν, φτάνει να μεταφερθούν στο χορτάρι.