Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οργώνει την Κύπρο ο Σαβέφσκι

Οργώνει την Κύπρο ο Σαβέφσκι

img-20120927-wa0000


Δεν αφήνει ευκαιρία να πάει χαμένη ο Τόνι Σαβέφσκι. Αφού λοιπόν έδωσε ρεπό στους παίκτες του, φρόντισε να δει αγώνα μεταξύ Εθνικής Ελπίδων και Ερμή. Πρώτος του στόχος φυσικά ήταν να δει το Χριστόφορο Χαραλάμπους και τον Ονησίφορο Ρουσιά. Στο μυαλό του όμως, ήταν και να τσεκάρει ποιοι παίκτες της Ελπίδων μπορεί να κάνουν για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ασφαλώς δεν είναι η πρώτη φορά που ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, πάει να δει αγώνα μικρότερων ηλικιών ή ακόμα και μικρότερων κατηγοριών. Γνωρίζει πως το μπάτζετ που θα έχει να διαχειριστεί το καλοκαίρι θα είναι μικρό και πως είναι πιθανόν να κάνει περισσότερο επενδύσεις παρά μεταγραφές. Προσπαθεί λοιπόν να έχει ολοκληρωμένη άποψη για κάποιους παίκτες, να ξέρει τι μπορούν να του δώσουν αν αποκτηθούν και αν έχουν την προοπτική να παίξουν μια μέρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Μέχρι τώρα, ο Τόνι έχει μια γενική άποψη του επιπέδου και του ταλέντου στις μικρές ηλικίες. Τα παιχνίδια που γράφονται πως παρακολούθησε είναι μόνο αυτά που διέρρευσαν. Άλλα τόσα είδε χωρίς να τον πάρει κάποιος χαμπάρι, ενώ το ίδιο έκαναν και οι Κόλα-Σοφοκλέους.