Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παίζουν και για νέα συμβόλαια

Παίζουν και για νέα συμβόλαια

img_9294


Οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχουν αρκετά κίνητρα να δίνουν πάντα τον καλύτερο τους εαυτό στο γήπεδο. Οι τίτλοι, η δόξα, το βάρος της φανέλας είναι αρκετά να κάνουν οποιονδήποτε να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο. Υπάρχει όμως και μια μερίδα ποδοσφαιριστών που έχει διπλό κίνητρο. Πρόκεται για παίκτες των οποίων τα συμβόλαια τελειώνουν και θέλουν να αποδείξουν πως αξίζουν την ανανέωση.

Δεν θα ασχοληθούμε με τους καινούριους. Αυτό γιατί οι περισσότεροι υπέγραψαν με 1+1 με την επιλογή ανανέωσης στην ΟΜΟΝΟΙΑ, με τους όρους του +1 να μην έχουν γίνει γνωστοί. Στην περίπτωση του Ασσίς για παράδειγμα, το συμβόλαιο θα ανανεωθεί αυτόματα μετά από ένα αριθμό συμμετοχών. Θα ασχοληθούμε με αυτούς που ήταν στο ρόστερ και πέρσι και έχουν συμβόλαια με άλλους όρους.

Η λίστα περιλαμβάνει ποδοσφαιριστές που παίζουν βασικοί, άλλους που προέρχονται από τον πάγκο και άλλους που δεν βοήθησαν και τόσο. Ξεκινάμε από τον αρχηγό το Λεάντρο. Η φετινή του χρονιά, θυμίζει έντονα την πρώτη του και πρόθεση και των δυο πλευρών είναι να συνεχιστεί η συνεργασία. Χωρίς συμβόλαιο μένει και ο Φρέντι, που έχει πατήσει τα 34. Η ηλικία είναι ανασταλτικός παράγοντας, ο παίκτης όμως αρέσει το Σαβέφσκι και δεν αποκλείεται να δώσει θετική εισήγηση.

Ο επόμενος είναι ο παίκτης που όλο φεύγει και στο τέλος μένει, ο Ρασίντ Αλαμπί. Ο Ράσκο είναι ευχαριστημένος στην ΟΜΟΝΟΙΑ και επιθυμεί την παραμονή του. Είναι ένας παίκτης με χαμηλό κόστος, εργατικός που στο τέλος πάντα φαίνεται χρήσιμος. Θεωρούμε σχεδόν δεδομένο λοιπόν πως θα του γίνει πρόταση για να μείνει στην ομάδα.

Η τελευταία κατηγορία είναι οι ειδικές περιπτώσεις. Πρώτο βρίσκουμε σε αυτήν τον Αγκουϊάρ. Ο Μπρούνο αμείβεται με ποσό εκτός των δυνατοτήτων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, άρα για να γίνει έστω και κάποια συζήτηση, πρέπει οι απολαβές του να πέσουν δραματικά. Ο προβληματισμός δεν έχει να κάνει με την αξία του αλλά με τους τραυματισμούς του. Ο δεύτερος της κατηγορίας είναι ασφαλώς ο Σπούγκιν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ τον θέλει, αυτός δηλώνει ευχαριστημένος, θέλει όμως να δει αν θα έχει προτάσεις από μεγαλύτερο πρωτάθλημα.