Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Πρέπει να φάμε σφαλιάρες για να μάθουμε»- Η διάσκεψη του Τόνι Σαβέφσκι

«Πρέπει να φάμε σφαλιάρες για να μάθουμε»- Η διάσκεψη του Τόνι Σαβέφσκι

sak_8169


Σοβαρότητα και υπευθυνότητα ζητάει από την ομάδα του ο Τόνι Σαβέφσκι ενόψει του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα. Ο κόουτς τόνισε πως προσπαθούν στο Ηλίας Πούλλος να κρατούν την ομάδα ανεπηρέαστη από το οικονομικό

Εικόνες από τις διασκέψεις Μυλωνά-Σαβέφσκι

Οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας

Για το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας με τη νέα Σαλαμίνα
“Επιβάλετε να πάρουμε τους 3 βαθμούς χωρίς να σκεφτόμαστε το ενδεχόμενο ότι η ισοπαλία μας συμφέρει. Πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς για να μπούμε στη 4αδα αν θεωρούμε ότι ανήκουμε σε αυτό το γκρουπ και μετά να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στη βαθμολογία”.

Για την κατάσταση με την οικονομία αυτές τις μέρες
“Ο καθένας έχει τη δική του ιστορία και το μόνο που μπορούμε να πούμε ότι είναι εύκολο στα λόγια και δυσκολότερο στις πράξεις. Ο κόσμος έχει υποστεί όχι μόνο οικονομικές αλλά και ψυχολογικές ζημιές. Προσπαθούμε να μείνουμε ανεπηρέαστοι, θα δούμε τη συνέχεια. Είναι λυπηρό, το θέμα είναι πόσο μπορεί να προχωρήσει ο κάθε ένας και να μην τον επηρεάσουν αυτές οι αδικίες που συμβαίνουν στο κόσμο, γιατί είναι αδικίες.. Είναι λυπηρό δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο. Έχω ζήσει την κατάσταση στην Ελλάδα”.

Για την ψυχολογία των παικτών
“Είναι καλή, μετά τη διακοπή ελπίζουμε να παραμείνει όπως ήταν. Η διακοπή δεν μας ανησυχεί, είχαμε πολύ καλά παιχνίδια, σε κάθε παιχνίδι μπαίνουμε να κερδίσουμε”.

Για τον προγραμματισμό
“Προσπαθούμε όσο μπορούμε, για κάποιες σκέψεις σε νεαρούς, μας άρεσαν κάποιοι και το λέγαμε και πριν τη κρίση.  Εδώ συμβαίνουν αυτά για προγραμματισμό θα μιλάμε, προσπαθούμε όσο μπορούμε. Θα τα δείτε σε κάποια φάση τα ονόματα”.

Για τα αγωνιστικά:
“Έχουμε συνηθίσει.  Έχουμε περάσει και πιο δύσκολα στο αγωνιστικό κομμάτι, με παίκτες που γυρίζανε τραυματίες. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τους 3 διεθνείς που επιστρέψαν”

Νιώθετε δικαιωμένος για τον Αντρέ Άλβες;
“Κάνουμε τη δουλειά μας όσο ξέρουμε και μπορούμε. Δεν μπορώ να μιλήσω για τον παίκτη ξεχωριστά”

Σε περίπτωση που η ομάδα μείνει εκτός τετράδας;
“Για την ΟΜΟΝΟΙΑ αποτυχία είναι όταν δεν πάρει τίτλο. Δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε αυτό το πράγμα”.

Για το κυπριακό ποδόσφαιρο;
“Πρέπει να πάθουμε για να μάθουμε. Είμαστε λίγο ανώμαλοι και θέλουμε πρώτα να φάμε σφαλιάρες. Έτσι μάθαμε. Θα παίξουν πιο μικροί τώρα και θα αξιοποιηθούν τα ταλέντα. Δυστυχώς καμία ομάδα δεν έχει την ακαδημία έτοιμη, είναι ένα παραμύθι αυτό, χρειάζεται υπομονή και υποστήριξη από όλους”.

Για τον βελτιωμένο Χριστοφή:
“Ο Δημήτρης σήμερα είναι στα 25, έχει βελτιωθεί με τον εαυτό του δεν του έχω πει τίποτα. Έχουμε χρόνο για τους υπόλοιπους νεαρούς, όπως και όλες οι ομάδες”.